A teren był zabudowany. Wprawdzie to droga z rozdzielonymi pasami ruchu przebiegająca przez las, nie ma tam nawet jednego budynku, nikt też nie chodzi, ale teren zabudowany jest... Co za nonsens...
Wtopa...
-
egonw3
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: highland green
Wtopa...
Dziś miałem nie iść do pracy, bo jestem przeziębiony, ale dałem się namówić i... zaliczyłem 10 punktów karnych... 
A teren był zabudowany. Wprawdzie to droga z rozdzielonymi pasami ruchu przebiegająca przez las, nie ma tam nawet jednego budynku, nikt też nie chodzi, ale teren zabudowany jest... Co za nonsens...
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Osz fakin szit... to niefajnie. Ja w czwartek zaliczyłem 6pkt i 600PLN... a jechałem przecież powoli, adekwatnie do warunków na drodze... 155km/h.
No a poza tym to wyprzedzanie na podwójnej, a w zasadzie na jej ostatnich metrach. Reszty mi nie policzono, bo nie włączyli wystarczająco wcześnie kamery. 
Pochwal no się, czym sobie zasłużyłeś na tak wysoką karę?
Pochwal no się, czym sobie zasłużyłeś na tak wysoką karę?
.::
my other ride is your mom
::.
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Re: Wtopa...
To mi przypomina "Misia"....egonw3 pisze:Dziś miałem nie iść do pracy, bo jestem przeziębiony, ale dałem się namówić i... zaliczyłem 10 punktów karnych...
[ Dodano: 2009-06-10, 14:46 ]
Ja tam lubie kotyHans pisze:Dobry kot to martwy kot...
...ale za dlugo sie gotuja
-
mr.Outside
- Kontakt:
-
mr.Outside
- Kontakt:
-
mr.Outside
- Kontakt:
-
egonw3
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: highland green
Nie, wlot do Orłowa od strony Sopotu. Ten teren zabudowany, gdzie jest jezdnia z rozdzielonymi pasami ruchu i po obu stronach las. Teren zabudowany - chyba drzewami.... Bo żadnej budowli tam nie ma. A miałem 104kph.Mały1973 pisze:Czyżbyś na Słowackiego wpadł ?
[ Dodano: 2009-06-11, 11:14 ]
Spoko. Stawiłem się jak kazali. Wprawiłem ich w zakłopotanie i wyszedłem z numerem telefonu uroczej pani sierżant.Dakota pisze:Ja Ci to powiedziałam w Rypinie:egonw3 pisze:zaliczyłem 10 punktów karnych...(...) Co za nonsens...
- Egon, Ty jesteś bandyta.
![]()
![]()
![]()
![]()
Weźże się opanuj, tak?![]()
![]()
-
mr.Outside
- Kontakt: