Dlaczego badziewne? Przynajmniej nie jest nudne jak BMWveeefour pisze:Witaj w klubie - tez nie mam tego badziewnego krompekejtujager pisze:Mam cabrio, zatem nie mam chromów![]()
![]()
Jager.
Ruby Red GT 2015
Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
-
asmucha
- Młodszy Forumowicz
- Model: gt 2015 Premium A6
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: mica shadow black
Re: Ruby Red GT 2015
- veeefour
- Forumowicz
- Model: 2015 GT Fastback US
- Kolor: Race red AT
- Kontakt:
Chromy do Mustanga pasuja tylko do oldtimerow. A w nowszych koniach to mi sie wlasnie z Bayerische Mist Wagen kojarzy a to nie jest pozytywne odczucie
Takie moje prywatne zdanie.
A tak reasumujac - kto chce niech sobie bierze...chociaz tu Ford za nas zdecydowal...
Takie moje prywatne zdanie.
A tak reasumujac - kto chce niech sobie bierze...chociaz tu Ford za nas zdecydowal...
- stanglex
- Forumowicz
- Model: 2016 Mustang GT
- Kolor: Magnetic
Zly przyklad. Stylisci BMW znaja sie na sporcie, z tego slyna od lat. BMW to najbardziej usportowiona marka premium.asmucha pisze:Dlaczego badziewne? Przynajmniej nie jest nudne jak BMWveeefour pisze:Witaj w klubie - tez nie mam tego badziewnego krompekejtujager pisze:Mam cabrio, zatem nie mam chromów![]()
![]()
Jager.
BMW ma w wiekszosci chromy przy oknach w standardzie, zas wszystkie sportowe modele M sa bez chromow. Usportowiony M Pakiet takze pozbawia auta chromow przy oknach, a jeszcze bardziej sportowe elementy pakietu M Performance to m.in. matowo plastikowe elementy progow i dolnych spojlerow, czyli cos co w mustangu nie pasuje do chromow przy szybach, zas w mojej ocenie pasuje do sportowego chatakteru auta.
Nie wiem co sobie myslal Ford wrzucajac te ramke, niedostepna w usa, do europejskiego pakietu premium?
Nie mozna miec pol bentlaya, a to zrobil Ford, jesli w ogole chrom, to nalezalo do chromow przy oknach zaoferowac lakierowane dolne elementy.
http://www.autoblog.com/2012/12/18/bmw- ... ide-178985" onclick="window.open(this.href);return false;
Z: 05/2015
O: 04/2016
O: 04/2016
- bkapust
- Forumowicz
- Model: S550 GT Premium
- Kolor: Ruby red
Cóż jeszcze się chwilę zastanowię, pojawiła się inna koncepcja i jak się grafik spiszę to zaszaleje 
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: wszyskie
Cześć bkapust
Słowo daje , kolor felgi dobrałeś fenomenalnie. Nie czas na olej będzie u Ciebie ??
Kwestie przeróbek i ich dopuszczalność vs gwarancja często się pojawiają na etapie składania zamówienia i po odbiorze dlatego poniżej zamieszczam informację producenta w kwestiach stanowiska nt. modyfikacji
"Montaż akcesoriów zakupionych od dostawców innych niż Ford Polska nie powoduje automatycznej utraty gwarancji udzielanej przez Autoryzowanych Dealerów Forda. Natomiast w przypadku, gdy gwarant stwierdzi, że usterka samochodu została spowodowana przez akcesorium nierekomendowane przez Ford Polska, wówczas usterka nie zostanie usunięta bezpłatnie w ramach gwarancji. Każdy taki przypadek rozpatrywany jest indywidualnie przez Dealerów Forda przy wsparciu Działu Technicznego Ford Polska.
Słowo daje , kolor felgi dobrałeś fenomenalnie. Nie czas na olej będzie u Ciebie ??
Kwestie przeróbek i ich dopuszczalność vs gwarancja często się pojawiają na etapie składania zamówienia i po odbiorze dlatego poniżej zamieszczam informację producenta w kwestiach stanowiska nt. modyfikacji
"Montaż akcesoriów zakupionych od dostawców innych niż Ford Polska nie powoduje automatycznej utraty gwarancji udzielanej przez Autoryzowanych Dealerów Forda. Natomiast w przypadku, gdy gwarant stwierdzi, że usterka samochodu została spowodowana przez akcesorium nierekomendowane przez Ford Polska, wówczas usterka nie zostanie usunięta bezpłatnie w ramach gwarancji. Każdy taki przypadek rozpatrywany jest indywidualnie przez Dealerów Forda przy wsparciu Działu Technicznego Ford Polska.
- STOREOPOLE
- Młodszy Forumowicz
- Model: S550
- Kolor: wszyskie
Bkapust gratuluje bardzo udatniej modyfikacji - kolor felgi dobrany pierwszorzędnie !
Nie czas na zmianę oleju u Ciebie
Opole zaprasza ?
Nie czas na zmianę oleju u Ciebie
- bkapust
- Forumowicz
Hej, dzięki 
Tak już powoli czas - tylko nie mam się kiedy wyrwać do Opola
)) Dam znać mailowo / telefonicznie jak mi uda się coś zaplanować 
Tak już powoli czas - tylko nie mam się kiedy wyrwać do Opola
- bkapust
- Forumowicz

Kilka drobnych zmian w samochodzie (szyby przyciemnione i coś się do nadwozia przykleiło).
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
No kolego genialne, gratulacje.
Jeśli dobrze myślę to wzorem był Mustang Mk III kpt. Horbaczewskiego ??
Z zazdrością patrze bo mam bardzo podobny pomysł, chociaż teraz to raczej miałem podobny pomysł
trzeba nad czymś innym myśleć 
Jedną małą uwagę mam, ponieważ analizowałem różne "umundurowania" mustangów w polskim lotnictwie,
to wydaje mi się, że oznaczenie PK-G po stronie lewej auta powinno być odwrotnie zapisane, czyli od przodu P,K,G
nie robimy tu odbicia lustrzanego - ale tym się nie przejmuj - auto prezentuje się genialnie i nikt na to uwagi nie zwróci
Jeśli dobrze myślę to wzorem był Mustang Mk III kpt. Horbaczewskiego ??
Z zazdrością patrze bo mam bardzo podobny pomysł, chociaż teraz to raczej miałem podobny pomysł
Jedną małą uwagę mam, ponieważ analizowałem różne "umundurowania" mustangów w polskim lotnictwie,
to wydaje mi się, że oznaczenie PK-G po stronie lewej auta powinno być odwrotnie zapisane, czyli od przodu P,K,G
nie robimy tu odbicia lustrzanego - ale tym się nie przejmuj - auto prezentuje się genialnie i nikt na to uwagi nie zwróci
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.
- bkapust
- Forumowicz
Dzięki 
Z tej strony akurat jest ok:P
" onclick="window.open(this.href);return false;
Natomiast z prawej jest źle (bo jest P_KG a powinno też być PK_G, niestety musieliśmy z grafikiem iść na pewne kompromisty (wpasowanie detali w samochód wymagało odejścia od idealnej wierności oznaczeniom samolotu... tak samo np. oznaczenie dywizjonu raczej powinno być z przodu niż z tyłu:)).
Natomiast z prawej jest źle (bo jest P_KG a powinno też być PK_G, niestety musieliśmy z grafikiem iść na pewne kompromisty (wpasowanie detali w samochód wymagało odejścia od idealnej wierności oznaczeniom samolotu... tak samo np. oznaczenie dywizjonu raczej powinno być z przodu niż z tyłu:)).
- deeboy
- Forumowicz
- Model: GT S550 MT
- Kolor: Race Red
Mega!
Już pisałem na fejsie, jedno co mnie drażni to chromowane ramki ale to kwestia gustu
Już pisałem na fejsie, jedno co mnie drażni to chromowane ramki ale to kwestia gustu
- Xwili
- Stowarzyszenie MKP
- Model: ecoboost '16
- Kolor: race red
- Stajnia: Stajnia Podkarpacka
Oczywiscie masz rację chdzi o prawą stronę a napisałem że lewabkapust pisze:Dzięki
Ale jest mega kozak, genialnie to wygląda akurat jutro jestem w Warszawie na targach na Narodowym, kto wie może gdzieś się spotkamy
Dziecko od mężczyzny odróżnia wyłącznie cena jego zabawek.