Kto kogo gdzie widział?
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Dzis pod Promenada czarne 2005+ chyba 4.0 b nie widzialem napisu gt. Na wiadukcie na Marsa za mna jechal bordowe 2005+ cabrio cycata blondie za kierownica potem czarne camaro z28 a na koncu na samej gorze wiaduktu za mna ustawil sie firebird 4gen:)
w Promenadzie kolo mojego stanga stal nowy jeep i stare durangu wiec byl dzis prawdziwie hamerykanski dzien za kierownica:)
w Promenadzie kolo mojego stanga stal nowy jeep i stare durangu wiec byl dzis prawdziwie hamerykanski dzien za kierownica:)
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Candy Apple Red
Hehe, ja dziś byłe w promenadzie bordowym cabrio, ale cycata blondi to ze mnie żadna ;DAlexander25 pisze:Dzis pod Promenada czarne 2005+ chyba 4.0 b nie widzialem napisu gt. Na wiadukcie na Marsa za mna jechal bordowe 2005+ cabrio cycata blondie za kierownica potem czarne camaro z28 a na koncu na samej gorze wiaduktu za mna ustawil sie firebird 4gen:)
[ Dodano: 2009-07-25, 00:25 ]
Hehe, ja ;)ono pisze:A kto mi dzisiaj trąbił a potem ja jemu ? Czerwone GT cabrio na ul. Solidarności , pozdrawiam :)
Pogoniłbym Cię, ale ktoś na mnie czekał na stacji tam gdzie mnie trąbiłeś ;)
- Magic
- Forumowicz
- Model: RTR 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: BLACK
- Stajnia: Stajnia Dolny Śląsk
- Kontakt:
pewnie chodzi ci o tegorico_wr pisze:Po Wrocku jeździ taki sam GT w Rio Red jak mój tylko bez pasków i z lat 94-95 więc 5 literków. Zna go ktoś? Parę razy próbowałem go wychaczyć ale ciągle coś przeszkadza

jak widać standardowo naszą ulotkę dostał ale się tu nie pokazał...
to autko prawie ciągle stoi, jak się nie mylę na ulicy Jaworowa bodajże nr 40 boczna
Ślężnej wiec daleko nie masz...
Ja powiem że we wrocku też przybyło nowych rumaków...celibad pisze:kurde , chyba mi się wydawało , ale od piatku cały czas widze stado mustangów w Rzetni koło Kępna czyje to przyznać się !
Ostatnio w czwartek śmigną z naprzeciwka jakiś nowy czarny sn95 cabrio ze dwieście metrów dalej zauważyłem czarnego z pasami sn192 bez rejestracji pewnie tyle co sprowadzony... chyba w środę do wrocka od poznania na lawecie jechał czarny matowy chyba gt z 65r też bez rejestracji...
A w piątek śmignął czerwone cabrio i ten szary gt sn192 nim się rozbija bardzo młoda dziewczyna pewnie za zdane prawo jazdy go dostała.... jak to ludzie mają szczęcie