muarah pisze:Sorry, RedHornet, ja wywnioskowałem, że Ty masz praktycznie serię tylko w ekstra połysku a z seryjny mustang szybszy nie jest od mojego oldboya;) Ile Ci się udało wykręcić kucy na wolnossącym motorze?
W każdym razie konfrontacja wizualna i dynamiczna jest mile widziana!
Rozumiem Twoje rozterki, Camaro z temtych lat też mnie bierze;)
Na chwile obecną po zmianie pompy wody na elektryczną powinno być już prawie 400KM. Będę to musiał zweryfikować na hamowni ale tym razem chciałbym na tej co się montuje na koło a nie tradycyjnymi metodami. jedyne co mogę jeszcze zrobic na wolnossaku to wałki rozrządu, żeby wydusić 430-435 KM ale tu przyrost będzie największy przy 6000 obrotów a ja nie kręcę tak wysoko cały czas - bardziej mnie bawi większa moc niżej a tu możliwości się już skończyły.
Na razie to czekam na ponowną wizytę u lekarza, może wreszcie jutro celem poprawy wałka ataku w dyferencjale. Jednak pogłoski się sprawdzają że porządne złożenie dyferencjału to nie takie hop siup.
Mam nadzieje że się to uda zrobić do piątku i 23 wystartuje w III rundzie MP na 1/4 mili w Kamieniu Śląskim. Niestety nie na slickach bo nie będę startował w klasie drag tylko street. Zobaczymy co się uda zrobić na tych normalnych szerokich laciach. Ale najpierw cholerny most
A no i musi być pogoda o co wcale nie jest tak łatwo w tym roku

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89