Terminarz Zlotów 2010

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

Awatar użytkownika
Dakota
Młodszy Forumowicz
Model: 1996
Silnik: inny V8
Kolor: zielony plamisty

Post autor: Dakota » 2009-09-11, 23:19

zaborjr pisze:W pełni zgadzam się z kaes'em... :] W przyszłorocznych zlotach nie powinno zabraknąć miejsca dla pomorza :cool: No i nie ukrywam, że miałbym blisko :P
Wiecie, zloty odbywały się do tej pory tam, gdzie ktoś wychodził z inicjatywą załatwienia lokum na nocleg lub jakieś zabawy. Więc, pomorzanie, zadziałajcie :) Myślę, że dużo osób się skusi na weekend nad morzem. To będzie fajowa odmiana!

YA RLY!

Awatar użytkownika
zaborjr
Forumowicz
Model: 2014
Silnik: V6 3.7
Kolor: RubyRed

Post autor: zaborjr » 2009-09-11, 23:28

Dakota pisze:
zaborjr pisze:W pełni zgadzam się z kaes'em... :] W przyszłorocznych zlotach nie powinno zabraknąć miejsca dla pomorza :cool: No i nie ukrywam, że miałbym blisko :P
Wiecie, zloty odbywały się do tej pory tam, gdzie ktoś wychodził z inicjatywą załatwienia lokum na nocleg lub jakieś zabawy. Więc, pomorzanie, zadziałajcie :) Myślę, że dużo osób się skusi na weekend nad morzem. To będzie fajowa odmiana!
No to trzeba wyznaczyć grupę odpowiedzialną za organizacje zlotu na pomorzu. Ja nie znam za bardzo żadnego klubowicza z pomorza. Chętni z okolic do współpracy w organizacji takiej imprezy mogli by się odezwać... :] i razem coś zdziałamy :D

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Model: GT500
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2009-09-12, 09:08

Dakota pisze:
Racja sa juz miejsca jak Kepno - Pewniaki .

Teraz cos by sie przydalo:
- nad morzem
- i jakis tor tez by mozna uwzgeldnic.

Poprostu jak ktos sie zorientuje czy sie da i gdzie to napewno sei z 30 osob pojawi .
Ze spotkan wyniklo ze wiekszosc lubi odpoczac nie myslac ze tlum ludzi kreci sie kolo auta.

Wiec jak ktos uwaza ze jest ciekawe miejsce na spotkanie to niech dziala , dowie sie co i jak i wtedy wpisujemy termin na liste.
Pozostaja zloty "Pokazowki" jak Lodz "Manufaktora" itd.. itd..

Awatar użytkownika
horse
Forumowicz
Model: Mustang Convertible
Silnik: V6 4.0
Kolor: Torch Red
Kontakt:

Post autor: horse » 2009-09-12, 09:41

co do toru to tak jak pisalemn moge pomyslec o slomczynie jest tu fajny tor rally crossowy :)

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D

figaro96
Forumowicz
Model: mustang 1996
Silnik: V6 3.8
Kolor: inny

Post autor: figaro96 » 2009-09-12, 09:43

popieram!
i naprawde swietny pomysł z uwglednieniem wiekszego czasu do przygotowania bo spontany sa swietny tylko czasem nie mozna sobie w pracy poukładac tak by znalesc chwile na zlocik!

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2009-09-12, 09:50

horse pisze:co do toru to tak jak pisalemn moge pomyslec o slomczynie jest tu fajny tor rally crossowy :)
horse nie slomczyn tam piach itd.. bedzie walic po lakierach - malo osob przyjedzie - proponuje czyste tory .. jak Poznan ; Kamien Slaski ; Ulez; itd..

Awatar użytkownika
Ronin
Forumowicz
Model: s 197
Kolor: black

Post autor: Ronin » 2009-09-14, 10:34

Co do pomorza to już machina w mojej mózgownicy się kręci w tym temacie. Szukam fajnego miejsca tak aby każdy znalazł coś dla siebie :) Optymalny termin to początek sezonu ( mniej ludzi, mniej korków na drogach dojazdowych, niższe ceny ) Organizacyjnie zajmę się tematem :)

mustang... just a dream ...

Awatar użytkownika
Robert
Forumowicz
Model: Ford Mustang 2006
Kolor: Perf White

Post autor: Robert » 2009-09-14, 11:22

Sa ja 2 oficjalne terminy:

22-23 Maj - Ride & Roll Wroclaw

i

29-30 Maj Zlot AECC Olesno

Fajnie by bylo, jakby udalo sie tak ulozyc terminarz, by nie kolidowal z tymi imprezami.

[url=http://userbars.org][img]http://img254.imageshack.us/img254/4205/mustanguserbar2sp6.jpg[/img][/url]
[url=http://www.userbars.us][img]http://www.userbars.us/./data/media/12/route_66.gif[/img][/url]

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Silnik: V8 5.0
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2009-09-14, 12:31

ronincg pisze:Co do pomorza to już machina w mojej mózgownicy się kręci w tym temacie. Szukam fajnego miejsca tak aby każdy znalazł coś dla siebie :) Optymalny termin to początek sezonu ( mniej ludzi, mniej korków na drogach dojazdowych, niższe ceny ) Organizacyjnie zajmę się tematem :)
Bartek ... moze tak weekend majowy zagospodarować ? zawsze jest ładna pogoda :)

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Ronin
Forumowicz
Model: s 197
Kolor: black

Post autor: Ronin » 2009-09-14, 14:49

Właśnie o tym terminie myślę :) Ładna pogoda i więcej czasu niż standardowy week :D

mustang... just a dream ...

Awatar użytkownika
zaborjr
Forumowicz
Model: 2014
Silnik: V6 3.7
Kolor: RubyRed

Post autor: zaborjr » 2009-09-14, 17:36

AluStar pisze:
horse pisze:co do toru to tak jak pisalemn moge pomyslec o slomczynie jest tu fajny tor rally crossowy :)
horse nie slomczyn tam piach itd.. bedzie walic po lakierach - malo osob przyjedzie - proponuje czyste tory .. jak Poznan ; Kamien Slaski ; Ulez; itd..
Zgadzam się z AluStar'em, że na piasek to nie bardzo znajdą się chętni.
Doszły mnie słuchy, że w Koszalinie jest dosyć dobry tor :)
Podaje linka:
http://www.moto-park.pl/
Sami oceńcie
Można by tam trochę "poszalec" :hyhy: a impreze integracyjną zrobić gdzieś niedaleko. Np w Mielnie, przez niektórych zwanym Polską Ibizą :] W sumie mielibyśmy dwa najbardziej pożądane elementy: nasze Polskie morze i zabawa na torze :D No i wieczorem można by na jaką potańcówkę sie wybrać :)

Awatar użytkownika
Kaś
Młodszy Forumowicz
Model: Mustang 2006
Kolor: limonkowy :)

Post autor: Kaś » 2009-09-15, 10:12

To ja Wam proponuję zrobić zlot w Białowieży w terminie 7-9.05.2010. I przy tej też okazji zrobić paradę mustangów 8 maja w Hajnówce podczas mojego ślubu :D

:oczami:

Awatar użytkownika
AluStar
Forumowicz
Kontakt:

Post autor: AluStar » 2009-09-15, 12:03

Słuchajcie ale trzeba sie wziasc za organizacje : nie rzucać terminami tylko konkrety:
- zlot tego i tego..
- nocleg tu i tu..
- wyjdzie za osobę z wyzywieniem tyle i tyle..

I wtedy zapisujemy sie i juz ...

tak to umrą te tematy w gaszczu propozycji..

Awatar użytkownika
Kaś
Młodszy Forumowicz

Post autor: Kaś » 2009-09-15, 14:42

Kaes ha ha ha :P

No więc słuchajcie. AluStar chciał konkrety, więc tak na szybcika zerknęłam do netu.

Mam znajomych w Białowieży, którzy mają kwatery. Jeśli pomysł spodobałby się Wam, to mogłabym zadzwonić i zorientować się dokładniej co i jak. Nie wiem czy nie mają już np. zarezerwowanego terminu, który podałam, bo w tamtych stronach maj jest już miesiącem rozchwytywanym przez turystów.

Bierozka: http://www.bialowieza.net.pl/panel.php?hotel=bierozka
40zł/os to chyba cena przystępna.

Z tego co się orientuję, to podobno są też miejsca na namioty. Tylko czy w namiocie w maju już się nie zamarznie? :D

Co mogę zaproponować w Białowieży:
- zwiedzanie Białowieskiego Parku Narodowego + Muzeum (które naprawdę warto zobaczyć) http://bpn.com.pl/
- sobota (zaszczycenie nas swoją obecnością w kościele na ślubie, parada mustangów w Hajnówce i Białowieży)
- grill, ognisko, czyli luźne rozmowy przy kiełbasce i procentach :)
- przejazd kolejką wąskotorową na Topiło http://www.wrotapodlasia.pl/pl/turystyk ... olejki.htm

Tak to wygląda :)
Ostatnio zmieniony 2009-09-15, 21:10 przez Kaś, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kaś
Młodszy Forumowicz

Post autor: Kaś » 2009-09-15, 17:59

Hans, horse dziękuję!
Nie wyobrażacie sobie jakiego mam banana widząc Waszą reakcję :D

Zdaję sobie sprawę z tego, że Hajnówka jest na końcu świata :) więc nie każdemu będzie się chciało jechać taki kawał drogi, by przez krótką chwilę potrąbić i pocieszyć się z nami.
Jednak pomyślałam sobie, że może faktycznie udałoby się połączyć przyjemne z pożytecznym, tj. nasz ślub ze zlotem. Fakt, że będzie mnie skręcać, że nie ma mnie na zlocie z Wami, ale jaki to byłby prezent i wspomnienia uczestniczyć w mustangowo-ślubnej paradzie :oczami:

Ahh, się rozmarzyłam :oczami: :wstyd:

Zablokowany

Wróć do „2010”