Kto kogo gdzie widział?
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Ja dzis nie widzialem zadnego stanga a zrobilem swoim 4 gen w korkach po Warszawie ponad 230km:/ (Remont waduktu na Marsa mnie dobija zostawili tam takie fajne koleiny ktore wypychaja na sasiedni pas i mozna latwo walnac w auto obok. Jak wracalem z zona i ona prowazila to ledwo sie wyrobila bo sciagalo na sasiedni pas bardzo mocno. Ja tez tam mialem problemy ale zauwazylem ze jak sie wchodzi wieksza predkoscia i poslizgiem kontrolowanym atrakujac bokiem te koleiny to tak nie wyrzuca na pas obok:)
Widzialem dzis jeszcze zielonego 4gen ae to moj w warsztacie wiec sie nie liczy:P
Widzialem dzis jeszcze zielonego 4gen ae to moj w warsztacie wiec sie nie liczy:P
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Konrado pisze:Wczoraj na terenie kompleksu Holiday Inn w Józefowie - ładne białe coupe GT automat 05+ rejestracja WI FILIP. Wpadł na golfa czy na tenisa? Mamy w klubie Filipa z W-wy?
Konrado bylo zparaszac taka osobowosc do naszego klubu a ja poluje na tego mustanga juz kilka m-cy
...and the owner is Grzegorz Markowski

Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- pavlito
- Stowarzyszenie MKP
- Model: GT 05 premium manual
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Sonic Blue
dzięki za troskęOPERATOR pisze:1/2 h temu Czosnow-trasa gdanska granatowy na... lawecie.
Pavlito- to chyba nie twoj ?

ale już z Janią jesteśmy z powrotem na forum i... 1500 postów czeka...
A w poniedziałek na Powiślu minąłem się z limonkowym V6. Błysnęliśmy sobie, pomachaliśmy, ale kierunki były przeciwne, więc kontakt krótki. Czyżby to OLO?
-
- Forumowicz
- Kontakt:
-
- Forumowicz
- Kontakt:
No sasiedzi mieli niedawno ladny widok bo 7 mustangow 4 gen stalo u mnie pod domem:) byl maly spot. W Rembertowie sa tylko stangi 4gen 2 moje 1994-1995 i 1998 i jeden goscia czerwone coupe z czarnymi pasami 3.8 V6. Pracuje na Rembelszczyznie wiec jadac do roboty widuje sporo bo 3-4 mustangi 4gen Ciezko jest zobaczyc stanga 4gen w samej Warszawie. Na Goclawiu i okolicach sa 4 na Marysinie 1 w Wesolej jedna dziewczyna miala swojego ale sprzedala:/ na Grochowie widzialem jednego. Na Ursynowie widzialem 6 sztuk 4gen . Jeden z tych ktore ogladalem jest teraz moj:) ale gdybym wiedzial ze babka go tak zaniedbala to bm go pewnie nie kupil przez to ze zrobilem w nim juz wszystko to nie daje sobie wcisnac auta powypadkowego jesli chodzi o stangi 4gen. Tego co ty masz to juz gdzies widzialem bo tylko 2 dokladnie takie sa w Polsce(w takiej kolorystyce) myslalem nawet o tym kolorze ale byl tanio zielony. ostatnio do seriwsu przyjechal taki czerwony jak moj w automacie ten sam rok silnik i ksrzynia. Porownalislmy nr vin i sie okazalo ze to auta kolejne z partii:) fajnie sie zlozylo:P
-
- Forumowicz
- Kontakt:
Wiesz ich jest wiecej niz wypisalem ale tymi ludzmi(przynajmniej z wiekszoscia) mam kontakt przez gg lub skype . Ciezko jest sie zebrac w tyle osob i cos zrobic dlatego zazwyczaj spotykamy sie w 5-7 mustangow max. Jakby co to zapraszam do Rembertowa zawsze mozna pogadac i wymienic informacje. juz nie moge sie dozekac kiedy odbiore drugiego mustanga bo tego ktorym jezdze czeka robienie blachy wymiana oleju i filtra w skrzyni a zrazilem sie do c klasy w202 i ja wystawilem na sprzedaz nie chce tym jezdzic bo to ani woz sportowy ani rasowy mercedes takie raczej wychudzone w124 z zawieszeniem tak twardym ze mozna plomby zgubic jezdzac po koleinach w Warszawie:)