Samochód zastępczy
-
egonw3
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: highland green
Samochód zastępczy
Dziś umawiałem się na wymianę oleju. Pan się w warsztacie spytał, czy będę czekał aż wymienią, czy zostawię samochód. Bo mogą mi dać samochód zastępczy...
Testy, czy olej dobrze smaruje silnik, miałbym pewnie gratis w cenie wymiany... 
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Silnik: inny V8
- Kolor: zielony plamisty
Kumpel się kiedyś chwalił, że szalał w wawie jakimś astonem z kumplem, który zakłada audio do furek. Aston oczywiście klienta. Kumpel jak zobaczył nasze miny już nie chciał zdradzić co to za "'salon", bo byśmy napisali tutaj oczywiście.
Chłopaki nie róbcie z siebie frajerów
Chłopaki nie róbcie z siebie frajerów
Ostatnio zmieniony 2009-11-16, 19:19 przez Dakota, łącznie zmieniany 1 raz.
YA RLY!
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Satin Silver Metallic
Kolega tak w zeszłym roku miał wymiać olej w swoim Camaro, bo kanału w garażu pod domem nie ma, a u mnie była zbyt duża masakra i niechciało się nam sprzątać gratów z garażu (remont sux).. Jak takie zapytanie dostał od mechaniora to tylko parskną śmiechem i zapytał "czy dostałeś kiedyś człowieku gołą dupą w pysk?"egonw3 pisze:Dziś umawiałem się na wymianę oleju. Pan się w warsztacie spytał, czy będę czekał aż wymienią, czy zostawię samochód. Bo mogą mi dać samochód zastępczy...
Mina mechaniora - bezcenna
Warsztatowi podziekowaliśmy i omijamy z daleka
You can never have too much power, just not enough traction.
- Dark Red
- Forumowicz
- Model: GT 2005
- Kolor: Dark Red
Re: Samochód zastępczy
Podobno w koniku mozna wlaczyc blokade i pan mechanik bedzie mogl pojezdzic mustangiem max 40 km, musze dowiedziec sie jak to sie robi...egonw3 pisze:Dziś umawiałem się na wymianę oleju. Pan się w warsztacie spytał, czy będę czekał aż wymienią, czy zostawię samochód. Bo mogą mi dać samochód zastępczy...Testy, czy olej dobrze smaruje silnik, miałbym pewnie gratis w cenie wymiany...
Jesli ktos wie , prosze o info na priva bo to nie jest informacja publiczna.
Ostatnio zmieniony 2009-11-17, 09:44 przez Dark Red, łącznie zmieniany 1 raz.
1968 Coupe 6-cyl. / 2005 V8: Boost Brothers LT, FRPP Hot Rod cams & Intake, GT500 TB, H&R stabilizers, J&M LCA, Metco UCA, Spohn panhard bar, UPR CAI, line lock, Brembo 14" brakes, Seibon carbon hood, 18" shelby rims, 4.10 gears
- tomec
- Forumowicz
- Model: Shelby GT
- Kolor: performance white
- Kontakt:
Miałem podobną sytuację w ostatni weekend jak chciałem umyć samochód w myjni na parkingu podziemnym. Zatrzymałem sie na chwilę tylko żeby zapytać co i jak. Usłyszałem żebym nie robił sobie kłopotu i jak juz będe chciał, przyniósł tylko kluczyki i pracownicy sami podstawią samochód i się zajmą 
Podziękowałem
Podziękowałem