Tablica na zloty
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
O naklejce na szybie jak zwykle zapominacie. Gdzieś był przypadek takich ganiuszy którzy jadąc za szybko pokazywali środkowy palec do zdjęcia... ale nie pomyśleli: naklejkę było widać i to BARDZO ostro.Piotrek_W pisze:większość, chcących uniknąć zdjęć z fotoradarówAluStar pisze:Moze ktos byłby zainteresowany

.::
my other ride is your mom
::.

-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
na allegro jest taki wynalazek :
http://moto.allegro.pl/item888217238_ra ... adary.html
wiadomo dla kogo i po co![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
tylko tak sobie myślę, że jak ludzie potrafią kraść anteny, kołpaki i wycieraczki, a mojemu znajomemu złodzieje chcieli ukraść (uwaga, uwaga... ) przednią szybę ( ale okazało się, że ma wklejaną a nie na uszczelkę - chłopaki widać nie odrobili lekcji pt. co jest jak zrobione w danym modelu)
to takie ramki też by szybko zeszły.
http://moto.allegro.pl/item888217238_ra ... adary.html
wiadomo dla kogo i po co
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
tylko tak sobie myślę, że jak ludzie potrafią kraść anteny, kołpaki i wycieraczki, a mojemu znajomemu złodzieje chcieli ukraść (uwaga, uwaga... ) przednią szybę ( ale okazało się, że ma wklejaną a nie na uszczelkę - chłopaki widać nie odrobili lekcji pt. co jest jak zrobione w danym modelu)

Bart
- Mały1973
- Forumowicz
- Model: Mustang Mach I 1971
- Silnik: inny V8
- Kolor: Medium Blue Metallic
- Kontakt:
Ja jak miałbym cudaczyć z takimi ramkami to wolę takie rozwiązanie Pani z moich terenów
,
http://koscierzyna.naszemiasto.pl/artyk ... ,id,t.html
A z autopsji to wiem, że jak twarzy nie widać to sprawa jest do wygrania, z dwa lata temu dostałem fotkę od czarnych, patrzę mordki nie widać więc się nie przyznałem i mówię że nie pamiętam kto jechał, na to oni, że sprawa pójdzie do sądu i tam też się spotkaliśmy. Na sprawie powiedziałem, że przyjechał klient kupić auto a nie wiem jak on się nazywał, Pani sędzina zapytała dlaczego nie wylegitymowałem gościa, któremu dałem auto na próbę i czy nie bałem się że mi ukradnie auto więc odpowiedziałem, że ja nie jestem uprawniony do legitymowania a nie bałem się bo zostawił u mnie swoje auto o dużo większej wartości
i zamiast 300 zł i pkt dostałem 50 zł bez punktów jako ostrzeżenie 

http://koscierzyna.naszemiasto.pl/artyk ... ,id,t.html
A z autopsji to wiem, że jak twarzy nie widać to sprawa jest do wygrania, z dwa lata temu dostałem fotkę od czarnych, patrzę mordki nie widać więc się nie przyznałem i mówię że nie pamiętam kto jechał, na to oni, że sprawa pójdzie do sądu i tam też się spotkaliśmy. Na sprawie powiedziałem, że przyjechał klient kupić auto a nie wiem jak on się nazywał, Pani sędzina zapytała dlaczego nie wylegitymowałem gościa, któremu dałem auto na próbę i czy nie bałem się że mi ukradnie auto więc odpowiedziałem, że ja nie jestem uprawniony do legitymowania a nie bałem się bo zostawił u mnie swoje auto o dużo większej wartości

- Ford Mustang Mach I 429
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- Chevy Camaro Z/28 LS1
- Chrysler Voyager III CRD
- Pontiac Trans Am GTA
- Buick Electra 1971 455
- Pontiac Grand Prix Seventh Generation
- qbcioo
- Młodszy Forumowicz
- Model: inny
- Kolor: grafitowy
- Kontakt:
Witajcie.
Postanowiłem zrobić coś dla klubu. A mianowicie chciałbym doprowadzić do końca jeden z ciągnących się na naszym forum tematów, a mianowicie temat tablic na zloty. Moja propozycja jest taka. Wyślijcie do mnie na PW czy bylibyście zainteresowani tablicami, jaki wymiar tablic by was interesował (w miarę dokładny) ewentualnie ile sztuk/kompletów byście chcieli, a ja to pozbieram do kupy i postaram się to pchnąć dalej.
Myślę, że jak już będę miał pogląd na to ile osób jest zainteresowanych, to będę mógł się dowiedzieć conieco na temat cen.
A teraz kilka info na temat tego co już mi się udało dowiedzieć:
- tablice mogą być odblaskowe
- na tablicach mogą być wytłoczenia
- na tablicach może być znaczek UE i flaga Polski
- jeśli będą tablice wszystkie jednakowe, to cena na pewno będzie niższa niż gdyby były różne
Chciałbym też, abyśmy ustalili wspólnymi siłami jak taka/takie tablice chcielibyśmy żeby wyglądały.
Proponuję wstępnie termin nadsyłania zgłoszeń do 21 lutego 2010, abym do końca lutego mógł już spróbować przedstawić jakąś ofertę.
Na razie to tyle z mojej strony. Czekam na odzew z Waszej strony, jeśli w ogóle jesteście zainteresowani, abym się tym zajął.
Pozdrawiam.
PS.: Jak się sprężymy, to może na zlot by się już udało coś załatwić.
Postanowiłem zrobić coś dla klubu. A mianowicie chciałbym doprowadzić do końca jeden z ciągnących się na naszym forum tematów, a mianowicie temat tablic na zloty. Moja propozycja jest taka. Wyślijcie do mnie na PW czy bylibyście zainteresowani tablicami, jaki wymiar tablic by was interesował (w miarę dokładny) ewentualnie ile sztuk/kompletów byście chcieli, a ja to pozbieram do kupy i postaram się to pchnąć dalej.
Myślę, że jak już będę miał pogląd na to ile osób jest zainteresowanych, to będę mógł się dowiedzieć conieco na temat cen.
A teraz kilka info na temat tego co już mi się udało dowiedzieć:
- tablice mogą być odblaskowe
- na tablicach mogą być wytłoczenia
- na tablicach może być znaczek UE i flaga Polski
- jeśli będą tablice wszystkie jednakowe, to cena na pewno będzie niższa niż gdyby były różne
Chciałbym też, abyśmy ustalili wspólnymi siłami jak taka/takie tablice chcielibyśmy żeby wyglądały.
Proponuję wstępnie termin nadsyłania zgłoszeń do 21 lutego 2010, abym do końca lutego mógł już spróbować przedstawić jakąś ofertę.
Na razie to tyle z mojej strony. Czekam na odzew z Waszej strony, jeśli w ogóle jesteście zainteresowani, abym się tym zajął.
Pozdrawiam.
PS.: Jak się sprężymy, to może na zlot by się już udało coś załatwić.
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
wg mnie na takiej tavblicy powinno byc logo klubu, nick klubowy znaczek PL jak w oryginalnych tablicach i gwiazdki UE pewnie przez ten nick troche wzrosnie cena teraz tylko zalezy ile, chociaz z drugiej strony nie wiem czy nie powinnismy miec tez drugich tablic z samym logiem napisem mustqang klub polska i flaga jak chociazby na big meet bo wtedy nick na tablicy wydaje sie byc bezsensem...
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D
- qbcioo
- Młodszy Forumowicz
- Model: inny
- Kolor: grafitowy
- Kontakt:
Drogie Panie, drodzy Panowie. Wszystko fajnie, ale jak do tej pory, to odezwały się do minie dwie osoby. Mam rozumieć, że reszta nie jest zainteresowana?? Muszę wiedzieć ile osób by było chęynych, bo jak wyślę zapytanie o cenę i napiszę im, że np 10 sztuk potrzebuję, to mi cenę z kosmosu podadzą. Czy wy aby coś załatwić i gdziekolwiek się zgłosić LISTĘ potrzebujecie
?? Nie wydaje mi się. Jesteśmy dorosłymi ludźmi (a przynajmniej większość z nas) więc do dzieła. No chyba, że nie jesteście zainteresowani.

- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
qbcioo pisze:LISTĘ potrzebujecie
Właśnie lista to to co nam wychodzi najlepiej

1 PUDEL 2 komplety
2.Celibad 2 sztuki
Ostatnio zmieniony 2010-02-14, 11:56 przez pudel, łącznie zmieniany 1 raz.
GDYBY BÓG POPIERAŁ PRZEDNI NAPĘD - CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH.....