Kto kogo gdzie widział?
- muarah
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Mustang 351C, 1970
- Silnik: inny V8
- Kolor: hulla blue
- Kontakt:
Dzisiaj rano ok. 9:30 Al. Jerozolimskie/Popularna na rondzie pod wiaduktem przy Makro/Castorama/Mercedes - granatowy GT (chyba gdyż nie słyszałem dobrze) z białymi pasami na progach.
Ja właśnie ostawiłem swój bolid'70 do warsztatu od orurowania na Światowej i musiałem się dostać jeden przystanek do OOP, stoję na przystanku a tu sobie przez rondo powoli, z godnością przejeżdża ten granatowy bolid... już miałem zamachać ale nie wiedziałem kto to i zabrakło śmiałości;)))
Ja właśnie ostawiłem swój bolid'70 do warsztatu od orurowania na Światowej i musiałem się dostać jeden przystanek do OOP, stoję na przystanku a tu sobie przez rondo powoli, z godnością przejeżdża ten granatowy bolid... już miałem zamachać ale nie wiedziałem kto to i zabrakło śmiałości;)))
muarah
-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
a ja dziś białego 2010 V6 - i kurcze powiem, że się lekko zdziwiłem - troche mniej charakterny jest, ale taki jakiś świeższy i w lusterku wyglądał nawet groźnie - jest fajny - ale mimo wszystko czegos mu brakuje 
Jak gościu mnie wymijał to myslałem, że podjeżdża, żeby zagadac, ale tylko zerknął na mojego paździocha dał w pedał i tyle go widzialem

Jak gościu mnie wymijał to myslałem, że podjeżdża, żeby zagadac, ale tylko zerknął na mojego paździocha dał w pedał i tyle go widzialem

Bart
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt:
Dzis kolo 7ej rano jechalem do pracy do Nieporetu swoim tauruem z przeciwka jechal a wlasciwie stal w korku 2005+ srebrne o rej TK.... chyba 4.0 V6
Tuz przed zjazdem do pracy widzialem rozkraczone 2005+ w kolorze czerwonym jasnym na awaryjnych rej WWL chyba sie cos z zawieszeniem stalo bo kolo bylo dziwnie przegiete przednie
To tyle narazie
Tuz przed zjazdem do pracy widzialem rozkraczone 2005+ w kolorze czerwonym jasnym na awaryjnych rej WWL chyba sie cos z zawieszeniem stalo bo kolo bylo dziwnie przegiete przednie
To tyle narazie
302 HOooooo
-
- Forumowicz
- Model: 302HO 1994 rok
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: sapphire blue
- Kontakt: