p.s. Wpakowałem to tutaj bo niechciałem zakładać kolejnego wątku,natomiast jak sie walnąłem to prosze moderatora o przeniesienie a nie kasowanie tego posta.Dziękuje za wyrozumiałość
[S197] Problem z elektryką
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
[S197] Problem z elektryką
Mam pytanko przestała działać mi lampka na podsufitce jak otwieram auto,a jak gasze silnik to tylko mrugnie na sekundke.W dodatku czy przycisnę prawą strone czy lewą strone to zapalają się obie lampki jednocześnie
Gdzie szukać problemu ? W SJB? Czy jest jakiś moduł odpowiedzialny za tą funkcje? Dziękuje z góry za pomoc.Pozdrawiam
p.s. Wpakowałem to tutaj bo niechciałem zakładać kolejnego wątku,natomiast jak sie walnąłem to prosze moderatora o przeniesienie a nie kasowanie tego posta.Dziękuje za wyrozumiałość
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Bolek, jak wrócę do mieszkania, to rzucę okiem na schematy i Ci powiem. Chyba, że ktoś ma coś pod ręką i może sprawdzić, przez co jest prąd dla tej lampki rozdzielany. Ale podejrzewam, że idzie to przez SJB. Ale jeśli działa przy pstryknięciu, to powinno i przy otwieraniu drzwi. A może czujnik w drzwiach jest walnięty?
A mam pytanie: jak otwierasz drzwi pasażera, to lampka się zapala? Albo jak otwierasz auto z pilota?
A mam pytanie: jak otwierasz drzwi pasażera, to lampka się zapala? Albo jak otwierasz auto z pilota?
.::
my other ride is your mom
::.
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Ktoś już pisał o tym problemie , przełącznik do świateł drogowych ma tzw. Dimmer dla zegarów a on z kolei po przekręceniu ma wyłącznik oświetlenia wnętrza. Spróbuj właśnie nim przekręcić powinno pomóc.
tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max