problem z maską i zderzakiem
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- lineman
- Młodszy Forumowicz
- Model: pony package 06
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny
- Kontakt:
problem z maską i zderzakiem
cała historia zaczęła się pięknie - odebrałem konika z lekko pogniecioną maską i zderzakiem, poszło zamówienie do Forda na nowe części, które szybko przyszły. I tu zaczynają się schody... Maska okazała się krótsza o ok 2 cm i węższa o 2 cm. Podobnie ze zderzakiem. Być może to pomyłka przy wysyłce, ale jestem w ciemnej...., konik stoi, nie mogę zarejestrować, a co za tym idzie poszaleć po pięknie odśnieżonych drogach
. Wysyłka do USA na wymianę nie wchodzi w grę. Więc jako laik zapytam szanowne grono: da się coś zrobić? Może macie jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam lineman

- adasko74
- Forumowicz
- Model: GT
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: sonic blue
Re: problem z maską i zderzakiem
moze na bokach blotniki puscily..sprawdz sruby..moze tu puscily..a 2cm na dwuch stronach to niewiele..mialem podobnie z maska firmy Seibon carbon z tworzywa..lineman pisze:cała historia zaczęła się pięknie - odebrałem konika z lekko pogniecioną maską i zderzakiem, poszło zamówienie do Forda na nowe części, które szybko przyszły. I tu zaczynają się schody... Maska okazała się krótsza o ok 2 cm i węższa o 2 cm. Podobnie ze zderzakiem. Być może to pomyłka przy wysyłce, ale jestem w ciemnej...., konik stoi, nie mogę zarejestrować, a co za tym idzie poszaleć po pięknie odśnieżonych drogach. Wysyłka do USA na wymianę nie wchodzi w grę. Więc jako laik zapytam szanowne grono: da się coś zrobić? Może macie jakieś podpowiedzi. Pozdrawiam lineman