Muszę też coś napisać!! mam gt z 95r juz 7lat przejeżdziłem wszystkie zimy po kolei, ale!!! do tego roku jeżdziłem na wytartej szperze nieswiadomy byłem,była to masakra zimą -przyznaję ,ale sie dało,nieraz mnie pchali ,,,pomimo kół zimowych!!!;) w tym roku w lecie zrobiłem szperę i teraz kiedy jest taka zajebista zima doznałem olśnienia --koń to auto na zime jak najbardziej, jeszcze ani razu sie nie zakopałem ,radzi sobie pomimo lekkiego tyłu doskonale,jak jedno koło wspomaga drugie-naprawdę dużo to daje,poza tym koń ma super ogrzewanie,klima na mrozach działa i szyby nie parują ,miałem inne amerykańce klima działała powyzej 5 st.C,,,,a tu radzi sobie swietnie ,centralny zamek wiec zamki nie zamarzają ,aku wielki więc rozruch pewny,poza tym zainstalowałem dodatkową dmuchawę wewnątrz z akumulatora ,ma 150W ale zanim odśnieżę konia ----a stoi na dworze, mam już ciepło i szyby puszczają szybko,aku obudowany styropianem

czego tu jeszcze wymagać ,,napewno jak piszecie sól go zjada pomału ,,ale nic nie jest wieczne umyje sie podmaluje i dalej heja do przodu,masz konia ciesz sie nim cały rok takie stanie w garazu i czekanie na lato to udreka,,a co będzie jak zima zimy dosięgnie jak piszą w przepowiedniach ?????? hartujcie sie chłopy---siema!!!---SMERF....a tu link na pocieszenie .
http://www.simplesite.com/mustangkalinka