filmik promocyjny
Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
aktywny będzie po 23:15
jesli pojawią się jakieś problemy to na bank wyszukacie w youtube.pl wpisując mustang race 2011
ja wybywam z domu by przygotować z Horsem projekcję;)
miłego oglądania;)
dłuższy opis dodam jutro jak wroce z roboty. Nie dzwoncie proszę do godz 12:00 bo robię poranek od 3:30 rano;)
- MAX
- Stowarzyszenie MKP
- Model: Fastback GT V8 68
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: Blue & Black
- Stajnia: Stajnia Małopolska
- Kontakt:
Słowa nie są w stanie opisać gęsiej skórki, mrowienie i euforii jaką właśnie przeżywam.
Bielek jestem twoim dłużnikiem.
Dziękujemy !!!
Ale nie tylko tobie lecz również całej ekipie zaangażowanej w tą produkcję.
Warto było czekać.
Proponuję zapisać datę 29.01.11 jako przełomową dla klubu MKP
Czuję swąd palącej się gumy hmmm

Bielek jestem twoim dłużnikiem.
Dziękujemy !!!
Ale nie tylko tobie lecz również całej ekipie zaangażowanej w tą produkcję.
Warto było czekać.
Proponuję zapisać datę 29.01.11 jako przełomową dla klubu MKP
Czuję swąd palącej się gumy hmmm

tel 504 266 504
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
As-PROFI
IMPORTUJEMY MARZENIA
Zrealizowane marzenia: IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IIII IIII
www.asprofi.pl
https://www.facebook.com/import.usa.max
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Pewnie będę niepopularny z moimi uwagami, ale co tam - Marcin mi wybaczy
Praca kamery, montaż, muzyka - super!
Czego mi zabrakło to jakiejś historii - coś na początku się dzieje, dwa samochody z dwóch krańców produkcji w jedynym słysznym odcieniu zieleni, sunące w tandemie po pustych ulicach - miodzio! A zwłaszcza początkowe ujęcie z dachu (mistrzostwo
)
Potem filmik przestaje się lepić i moim zdaniem jest za dużo palenia gumy. Nie jestem pewien czy taki ma być przekaz MustangRace... Owszem, Mustang do tego nadaje się najbardziej, ale przecież nie tylko o to chodzi.
OK - możecie zacząć biczowanie, ja idę spać
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Praca kamery, montaż, muzyka - super!
Czego mi zabrakło to jakiejś historii - coś na początku się dzieje, dwa samochody z dwóch krańców produkcji w jedynym słysznym odcieniu zieleni, sunące w tandemie po pustych ulicach - miodzio! A zwłaszcza początkowe ujęcie z dachu (mistrzostwo

Potem filmik przestaje się lepić i moim zdaniem jest za dużo palenia gumy. Nie jestem pewien czy taki ma być przekaz MustangRace... Owszem, Mustang do tego nadaje się najbardziej, ale przecież nie tylko o to chodzi.
OK - możecie zacząć biczowanie, ja idę spać

- horse
- Forumowicz
- Model: Mustang Convertible
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Torch Red
- Kontakt:
Cytując słowa pewnego reżysera film to jest POTĘGA!!! Ja juz po mega stresie zwiazanym z premiera projekcja w kinie, zeby wszytsko dopiac na ostatni guzik zeby wygladalo tak profesjonalnie jak tylko sie da. No jeszcze tylko bol glowy dzis zostal
BIELEK dzieki za wszytsko film jest zaje***bisty, dzieki wszystkim za pojawienie sie na premierze.

BIELEK dzieki za wszytsko film jest zaje***bisty, dzieki wszystkim za pojawienie sie na premierze.
Jam jest Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty!!! :D