Zmiana wersji forum
Moderatorzy: Moderatorzy, Moderatorzy
- Kaś
- Młodszy Forumowicz
- Model: Mustang 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: limonkowy :)
Re: Zmiana wersji forum
Nie przyznam się :P
Jakieś jaja. Wkleiłam link do zdjęcia, żeby pokazać Wam jak wygląda błąd i...linka nie ma, za to pojawił się błąd :P
Jakieś jaja. Wkleiłam link do zdjęcia, żeby pokazać Wam jak wygląda błąd i...linka nie ma, za to pojawił się błąd :P
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
sekunde, wszyscy kolejno6t07t pisze:Proszę o przeniesienie mojego tematu z galerii do działu I generacji.

spox, juz wszystko przeniesione,
EDIT: ok, galeria uporządkowana, działy są, wątki poprzenoszone do odpowiednich działów. W galerii głównej są jeszcze wątki do uporządkowania, usunięcia i będzie miód malina

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
ja też tak mam, coś nie trybi jeszcze do końcaKaś pisze:Po raz kolejny pojawia mi się błąd, gdzie pole z informacją o użytkowniku wyświetla się w poście:
http://img411.imageshack.us/i/71930604.jpg/
- Hans
- Forumowicz
- Model: 500
- Kolor: Black
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
Sprawdziłem na 4 różnych kompach - działa jak należy.
Pomijając oczywiście znaczek "online" który sam już nie wie gdzie ma być. 

.::
my other ride is your mom
::.

- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
Hans, sprawdzałeś na Safari? Post Kaś z poprzedniej strony (przedostatni) jest totalnie rozjechany, tylko ten jeden post. Avatar jest w miejscu posta 

Na Chromie mam ten sam problem co Kaś, Pavulon_ i Max.......... 

mustang... just a dream ...
- pudel
- Forumowicz
- Model: 2002 V6,2007 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Szary metalik & Torch red
- Kontakt:
Na firefoxie tez ma strzaly np. nie dodawane sa nowe posty a mi sie wyswietla co chwile inny stary post w nie przeczytanych i te avatary w tresci posta czasem idzie znalezc
- Hans
- Forumowicz
Na FF, IE oraz Safari wyświetla się poprawnie.

- Hans
- Forumowicz
Kolejny raz powtórzyły się pretensje o problemy z wklejaniem linków. Niestety - wszystko działa jak należy.
Proszę o korzystanie z przycisku URL w celu dodania znaczników linku przez skrypt forum albo o ręczne pisanie znacznika początku i końca (i tu przykład) przy dodawanym linku.
Proszę o korzystanie z przycisku URL w celu dodania znaczników linku przez skrypt forum albo o ręczne pisanie znacznika początku i końca (i tu przykład)
Kod: Zaznacz cały
[url]http://cośtamcośtam.pl[/url]

- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Kolor: Satin Silver Metallic
Tak gapie w to forum i wreszcie mnie olśniło czego brakuje w stosunku do poprzedniej wersji..
Nie ma pozycji "Pomógł", punktacji i wyróżniania postów w wątku które pomogły w problemie/sprawie....
Myślę również, że cytowanie selektywne byłoby mile widziane w takiej formie jak było w poprzedniej wersjii.. wydaje mi się, że było bardziej intuicyjne i podręczne ;)
Nie ma pozycji "Pomógł", punktacji i wyróżniania postów w wątku które pomogły w problemie/sprawie....
Myślę również, że cytowanie selektywne byłoby mile widziane w takiej formie jak było w poprzedniej wersjii.. wydaje mi się, że było bardziej intuicyjne i podręczne ;)
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
[quote="Dezo"]"Stare forum" - wróóóć...[/quote]
tez jestem za stara wersja,ktora na pewno mozna bylo udoskonalic a w porownaniu do tej byla i tak doskonala :/ :( ciekawy jestem ilu ludzi zniechecilo to "nowe" forum,skoro mnie,zapalonego klubowicza spedzajacego pol dnia przy kompie skutecznie zneichecilo..
stare prawie nie mialo wad i nawet jesli nei mozna bylo ich poprawic to bylo super ,do tego czlonkowie majacy do czynienia z kompem tylko od swieta latwo mogli si ew nim polapac,teraz bedzie im ciezko,bardzo ciezko..
o widze ze nawet cytowanie nie dziala(bbcode wylaczony),po co bylo psuc cos dobrego i sprawdzonego, to tak jakby teraz mustang wprowadzil V12 boby uznal ze jest lepsze od V8 :/ :kwaśny:
tez jestem za stara wersja,ktora na pewno mozna bylo udoskonalic a w porownaniu do tej byla i tak doskonala :/ :( ciekawy jestem ilu ludzi zniechecilo to "nowe" forum,skoro mnie,zapalonego klubowicza spedzajacego pol dnia przy kompie skutecznie zneichecilo..
stare prawie nie mialo wad i nawet jesli nei mozna bylo ich poprawic to bylo super ,do tego czlonkowie majacy do czynienia z kompem tylko od swieta latwo mogli si ew nim polapac,teraz bedzie im ciezko,bardzo ciezko..
o widze ze nawet cytowanie nie dziala(bbcode wylaczony),po co bylo psuc cos dobrego i sprawdzonego, to tak jakby teraz mustang wprowadzil V12 boby uznal ze jest lepsze od V8 :/ :kwaśny:
Ostatnio zmieniony 2011-02-15, 12:02 przez Koral, łącznie zmieniany 1 raz.