Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
[quote:587a3f722c="celibad"]musimy się spotkać w tej sprawie , najlepiej mały zlocik gdzieś w środku Polski ... może u Alfatecha , bo Koło to tak prawie środek Polski , albo w Łodzi np w Manufakturze ? tak na końcu stycznia albo poczatku lutego .... jak myślicie , musimy obgadać tematy zlotu , moze gdybysmy sie spotkali w łodzi , to moze ustawilibyśmy jakieś próby sprawnościowe , takie bardzo delikatne [/quote:587a3f722c] potrzebne spotkanie na 100% jestem za 
Może być u mnie lub gdzie tam wymyślimy

Może być u mnie lub gdzie tam wymyślimy

Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Troche za duzo tych stron do przeczytania ale mniej wiecej wiem co sie dzieje. Ja Mustangiem nie pojawie sie na pewno ale jak biedronki w potrelu beda to moze wpadne do Lodzi na weekend. Kto mnie z lotniska odbierze???
A teraz moje 3gr do dyskusji. W lipcu klub UK organizuje duze spotkanie i pomyslalem, ze jak napisze co oni planuja podsunie to Wam (nam) kilka pomyslow.
[list:b1299613d4][b:b1299613d4]Mobilna hamownia[/b:b1299613d4] - wynajecie na jeden dzien nie moze byc az tak drogie a na 25 uczestnikow koszt sie jakos rozlozy;
[b:b1299613d4]Zaprosic firmy handlujace czesciami[/b:b1299613d4] do Mustanga lub generalnie amerykancow - udostepnic im miejsce na reklame, jakis stragan w zamian za sponsoring;[/list:u:b1299613d4]

A teraz moje 3gr do dyskusji. W lipcu klub UK organizuje duze spotkanie i pomyslalem, ze jak napisze co oni planuja podsunie to Wam (nam) kilka pomyslow.
[list:b1299613d4][b:b1299613d4]Mobilna hamownia[/b:b1299613d4] - wynajecie na jeden dzien nie moze byc az tak drogie a na 25 uczestnikow koszt sie jakos rozlozy;
[b:b1299613d4]Zaprosic firmy handlujace czesciami[/b:b1299613d4] do Mustanga lub generalnie amerykancow - udostepnic im miejsce na reklame, jakis stragan w zamian za sponsoring;[/list:u:b1299613d4]
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Kolor: Candy Apple Red
Wiec tak.
Na 100% będzie kasa z jakiś stoisk z jedzeniem, więc takie rzeczy jak hamownia czy jakieś wyścigi 1/4 mili będzie można z tego pokryć nawet i bez sponsorów.
Moim zdaniem dobrą opcją byłby np. Jeefs, ale oni pewnie na to nie pójdą, więc będzie trzeba standardowo, kiełbacha, hamburgery, wata cukrowa...
Jako że to market i weekend, będzie dużo rodzin z dzieciakami, więc można się dogadać z kimś kto wstawi jakieś małe autka na pieniążki, można zrobić jakieś wyścigi dla dzieciaków na takich wiece, elektrycznych autkach na akumulator np, 1/4 mili albo coś
Jeśli chcemy zrobić coś dużego medialnego, musi być scena, konferansjer, na wieczór jakaś muzyka (o zgrozo, ale pewnie najlepiej pasuje country)
Może Perfekt by chciał zagrać jako że Markowski ma stanga, ale to chyba nie ten klimat
Jak mustang, to i koń, można by jakiś mały pokaz rodeo do tego dodać, coś co ucieszy oko, jakieś konkursy dla dzieci/rodzin z znajomości mustanga np, pytania typu wymień film z mustangiem i takie tam, do wygrania jakieś resoraki czy jakieś inne gadżety z mustangiem.
Panowie, albo robimy dużą imprezę, albo spotkajmy się na lotnisku jakimś, znajdźmy wolontariuszki lub zatrudnijmy kilka Pań które nam nago pomyją samochody, pijmy piwo, jemy żarcie z grilla i się bawmy.
Ale jeśli to chcemy robić w Manufakturze, to porządnie, żeby nie stało 40stu debili z samochodami którzy wywołują śmiech na przechodniach „o przyjechali się pochwalić jacy to są zajebiści i jakie super fury mają”
Jak coś to mam znajomego konferansjera, fachura pierwsza klasa który by nam to mógł poprowadzić, pomóc zorganizować, ale oczywiście trzeba wliczyć w to jego dole.
Co z stowarzyszeniem? Temat trup?
Co z sponsorami? Ktoś się tam wyrywał pogadać z orlenem i mbankiem – temat trup?
Spotkanie jak dla mnie nie ma w tej chwili sensu, niech może każdy się zastanowi jakby to widział i tak dalej, czekam na jakąś reakcje, jeśli nie mamy czasu, nie chce się nam, to może zrobimy tour gdzieś do niemieć czy gdzieś gdzie będzie coś dużego, a nie motać się z organizacją.
Na 100% będzie kasa z jakiś stoisk z jedzeniem, więc takie rzeczy jak hamownia czy jakieś wyścigi 1/4 mili będzie można z tego pokryć nawet i bez sponsorów.
Moim zdaniem dobrą opcją byłby np. Jeefs, ale oni pewnie na to nie pójdą, więc będzie trzeba standardowo, kiełbacha, hamburgery, wata cukrowa...

Jako że to market i weekend, będzie dużo rodzin z dzieciakami, więc można się dogadać z kimś kto wstawi jakieś małe autka na pieniążki, można zrobić jakieś wyścigi dla dzieciaków na takich wiece, elektrycznych autkach na akumulator np, 1/4 mili albo coś

Jeśli chcemy zrobić coś dużego medialnego, musi być scena, konferansjer, na wieczór jakaś muzyka (o zgrozo, ale pewnie najlepiej pasuje country)
Może Perfekt by chciał zagrać jako że Markowski ma stanga, ale to chyba nie ten klimat

Jak mustang, to i koń, można by jakiś mały pokaz rodeo do tego dodać, coś co ucieszy oko, jakieś konkursy dla dzieci/rodzin z znajomości mustanga np, pytania typu wymień film z mustangiem i takie tam, do wygrania jakieś resoraki czy jakieś inne gadżety z mustangiem.
Panowie, albo robimy dużą imprezę, albo spotkajmy się na lotnisku jakimś, znajdźmy wolontariuszki lub zatrudnijmy kilka Pań które nam nago pomyją samochody, pijmy piwo, jemy żarcie z grilla i się bawmy.
Ale jeśli to chcemy robić w Manufakturze, to porządnie, żeby nie stało 40stu debili z samochodami którzy wywołują śmiech na przechodniach „o przyjechali się pochwalić jacy to są zajebiści i jakie super fury mają”
Jak coś to mam znajomego konferansjera, fachura pierwsza klasa który by nam to mógł poprowadzić, pomóc zorganizować, ale oczywiście trzeba wliczyć w to jego dole.
Co z stowarzyszeniem? Temat trup?
Co z sponsorami? Ktoś się tam wyrywał pogadać z orlenem i mbankiem – temat trup?
Spotkanie jak dla mnie nie ma w tej chwili sensu, niech może każdy się zastanowi jakby to widział i tak dalej, czekam na jakąś reakcje, jeśli nie mamy czasu, nie chce się nam, to może zrobimy tour gdzieś do niemieć czy gdzieś gdzie będzie coś dużego, a nie motać się z organizacją.
- Pawellos
- Forumowicz
- Model: 2009 Mustang GT
- Kolor: Candy Apple Red
[quote:f8de1d4894="Pavulon_"]mam nadzieję że moje auto da radę być odpicowane na zlot
ale pewnie na styk heh
imho spotkanie osób chcących się zaangażować jest konieczne, na forum już gadaliśmy, po prostu się to rozmywa, spotkanie z podsumowaniem i harmonogramem działań raczej będzie konieczne[/quote:f8de1d4894]
Nie mówie że nie jest, ale nie na etapie gdy wszyscy mówą "chcemy zlot" a mało konkretów.

imho spotkanie osób chcących się zaangażować jest konieczne, na forum już gadaliśmy, po prostu się to rozmywa, spotkanie z podsumowaniem i harmonogramem działań raczej będzie konieczne[/quote:f8de1d4894]
Nie mówie że nie jest, ale nie na etapie gdy wszyscy mówą "chcemy zlot" a mało konkretów.
Szczerze mówiąc to ja bym wolał zamknięte spotkanie, gdzie się wszyscy dobrze poznamy i dobrze się pobawimy autami bo chyba o to chodzi czyli konkurencje typu:
KJS
1/4 mili
hamownia
auto zlotu
może drift lub palenie gumy, jak ktoś się na to pisze
A tak obawiam się, że się porywamy z motyką na słońce i może to być 45 letnia klapa mustanga a nie mega zlot - kto tą imprezę ogarnie przypilnuje ludzi podczas konkurencji żeby się nikomu krzywda nie stała jak wszyscy na około będą nawaleni piwskiem?. No chyba że ma to być impreza masowa pod hasłem 45 lecie mustanga a my będziemy tylko dodatkiem w tle zabawy czytaj piwska grila koncertu i zabaw dla publiczności. Ja na przykład poza udziałem nie dam rady się włączyć aktywnie w organizację imprezy raz, że daleko i co dziennie muszę być w robocie, a po drugie dwójka dzieci małych jedno dopiero co narodzone i żona mnie nie po prostu nie puści już krzywo patrzy jak wychodzę do garażu parę razy w tygodniu coś tam sobie pogrzebać w aucie.
Z mojej strony mogę przygotować kilka zestawów kosmetyków samochodowych jako nagrody w konkurencjach i zrobię to za free.
KJS
1/4 mili
hamownia
auto zlotu
może drift lub palenie gumy, jak ktoś się na to pisze
A tak obawiam się, że się porywamy z motyką na słońce i może to być 45 letnia klapa mustanga a nie mega zlot - kto tą imprezę ogarnie przypilnuje ludzi podczas konkurencji żeby się nikomu krzywda nie stała jak wszyscy na około będą nawaleni piwskiem?. No chyba że ma to być impreza masowa pod hasłem 45 lecie mustanga a my będziemy tylko dodatkiem w tle zabawy czytaj piwska grila koncertu i zabaw dla publiczności. Ja na przykład poza udziałem nie dam rady się włączyć aktywnie w organizację imprezy raz, że daleko i co dziennie muszę być w robocie, a po drugie dwójka dzieci małych jedno dopiero co narodzone i żona mnie nie po prostu nie puści już krzywo patrzy jak wychodzę do garażu parę razy w tygodniu coś tam sobie pogrzebać w aucie.

Z mojej strony mogę przygotować kilka zestawów kosmetyków samochodowych jako nagrody w konkurencjach i zrobię to za free.

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
[quote:4efa65a5d2="Thomas"][quote:4efa65a5d2="Pawellos"]mbankiem – temat trup? [/quote:4efa65a5d2]
Olaf pracuje w banku, może on coś załatwić może
[/quote:4efa65a5d2]
ja też pracuje w banku i raczej uważam że sponsoring banku nie wyjdzie, kryzys ponoć jest
tną lub będą ciąć teraz koszty. No chyba że ktoś ma dojście czyt. znajomego w dep. PR/marketingu w centrali to może się uda
co do samego zlotu na 45 lecie to wciąż uważam że 25 fur to za mało jak na zlot 'z pompą'
Olaf pracuje w banku, może on coś załatwić może

ja też pracuje w banku i raczej uważam że sponsoring banku nie wyjdzie, kryzys ponoć jest

co do samego zlotu na 45 lecie to wciąż uważam że 25 fur to za mało jak na zlot 'z pompą'
- celibad
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2015
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: yellow triple
- Kontakt:
Ten zlot z zamierzenia , ma pokazać mustanga , jako samochód .... pisałem już wcześniej ze dostajemy od zarządu Manufaktury ok 200 m ulicy wewnętrznej . restauracje do naszej dyspozycji i .... nic więcej ,jeśli orlen i m-bank nam coś dołożą to może odjedziemy ze zlotu bogatsi o drobne upominki ...... jeśli chcemy próby sprawnościowe to możemy poprosić o pomoc chłopaków ze Streetracing z Łodzi , ogólnie chodziło zeby się spotkać , poznać i ... na żywo zobaczyć mordy nasze
Sami wiecie jak to jest , gdy spotyka się znajomych z Netu
postarajmy się wykorzystać ten czas na pokazanie publice i mediom naszych samochodów , a na wariacje wygospodarujmy sobie czas na wiosne i lato , resztę dogadamy na zywca , na początku 2009 roku .... nie pisze tego z racji mojego punktu widzenia ... bo daleki jest on od wstępnych ustaleń , tylko z tego co może nam zaoferować manufaktura , a miejsce na spotkanie jest super ..... zresztą użytkownicy naszego forum z Łodzi chyba mogą to potwierdzić cdn ............

Sami wiecie jak to jest , gdy spotyka się znajomych z Netu

- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
Ja tam wole zamknięty. Inaczej co byśmy nie zrobili i tak wyjdziemy na idiotów co chcą się pochwalić furami
No ale co mi do tego, skoro jeszcze na liście mnie nie ma... 

Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!