S- i jak Ci się podobają samochody?
A- fajne, a najfajniejszy ten niebieski [adaśko twój

w tym momencie przyjeżdża Alustar
A- oooo taki możesz sobie kupić

Moderatorzy: celibad, horse, celibad, horse
sławekw pisze:Tylko pytanie czy wpuszczą nas na tereny takich fabryk. FŁT Kraśnik powiedziało, że na terenie nie ma możliwości tylko i wyłącznie na parkingu przed dało by radę w razie czego zrobić parę ujęć. Sekretarka prezesa dodała jeszcze na do widzenia, że wątpi w to, czy ktoś pozwolił nam wjechać na teren fabryki i robić ujęcia filmowe......
Jest w Lublinie nieczynna Fabryka Samochodów Osobowych, jeżeli Bielek wyrazi zainteresowanie to mogę podjechać do właścicieli i porozmawiać na ten temat.
prezes mieszka w bloku obok a sekretarka to moja ciotka także zapytałem się przy okazjiBielek pisze:na razie nie prowadźcie jakichkolwiek rozmów, bo mogą okazać się niepotrzebne po tym jak spojrzę na to miejsce.
a dasz radę zrobić ze dwie trzy fotki tego miejsca? chcialbym zobaczyć np. co jest w tle. Poza samym placem ważne by było jeszcze jakies ciekawe tłorybek pisze:W Górze Kalwarii jest plac manewrowy po byłej jednostce wojskowej, teren należy do Urzędu Miasta i Gminy. Plac jest równy i pokryty w 100% asfaltem. Jak będzie potrzeba ogarnę pozwolenie i zakwaterowanie, załatwię też niedrogi katering i ochronę.