domena MR
- Pavulon_
- Stowarzyszenie MKP
- Model: 1965 Convertible
- Silnik: inny V8
- Kolor: Prairie Bronze
- Stajnia: Stajnia Wielkopolska
domena MR
nie wiem motyla noga o co biega ale domeny zarejestrować nie można
niby miała się zwolnić o 19.35 wczoraj, sprawdzałem żeby ją zarezerwować (może kilka minut później) i 19.35.06 już jest zakpelana przez jakąś firmę az.pl która rejestruje domeny.... wiec nie wiem albo biorą jakimś automatem wszystko co się zwalnia albo nie kumam tego internetu ...
niby miała się zwolnić o 19.35 wczoraj, sprawdzałem żeby ją zarezerwować (może kilka minut później) i 19.35.06 już jest zakpelana przez jakąś firmę az.pl która rejestruje domeny.... wiec nie wiem albo biorą jakimś automatem wszystko co się zwalnia albo nie kumam tego internetu ...
- RAFAŁ (GROSZEK)
- Stowarzyszenie MKP
- Model: był SN95 jest GT2011
- Silnik: V8 5.0
- Kolor: SREBRNY
Re: domena MR
tak się porobiło na wszystkim teraz zarabiają wymyślisz hasło na domenę skończy się a oni wyłapują i dawaj kase
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
To są firmy, które z automatu przechwycają domeny. Teraz wiem, że nie miałeś sznas jej wykupić.
Tam pracują zwykli ludzi i śmiertelnicy jak my. Proponuję aby ktoś z władz klubu napisał oficjalnego maila proszącego o odsprzedanie domeny klubowi. Wyjaśnić sytuację i jeśli nie zaśpiewają jakiejś kosmicznej kwoty, kupić od nich. Oni tylko po to ją kupili, żeby sprzedać.
Tam pracują zwykli ludzi i śmiertelnicy jak my. Proponuję aby ktoś z władz klubu napisał oficjalnego maila proszącego o odsprzedanie domeny klubowi. Wyjaśnić sytuację i jeśli nie zaśpiewają jakiejś kosmicznej kwoty, kupić od nich. Oni tylko po to ją kupili, żeby sprzedać.
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
Można się zapytać o cenę - jak nie walną jakiejś zaporowej to się dogadać.
Ale jak myślą, że na nas zarobią krocie - to olać ich i startujemy pod drugą.
Ale wtedy trzeba by jeszcze szanownej firmie zrobić małą reklamę azzlodziejedomen.pl i akcję na FB.
Jak pójdą w zaparte to nawet można zrobić im przystanek MR w tym szczecine, 70 złych osób może pomoże...
Ale jak myślą, że na nas zarobią krocie - to olać ich i startujemy pod drugą.
Ale wtedy trzeba by jeszcze szanownej firmie zrobić małą reklamę azzlodziejedomen.pl i akcję na FB.
Jak pójdą w zaparte to nawet można zrobić im przystanek MR w tym szczecine, 70 złych osób może pomoże...
- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
W tak zwanym międzyczasie uruchomiłem ponownie stronę MR pod adresem: http://www.mustangrace.com.pl
Nie było łatwo, ale dałem radę
Zanim puścimy linka w świat chciałbym, żebyście pochodzili po stronie i zobaczyli czy niczego nie zabrakło: czy są wszystkie ikonki, zdjęcia, obrazki. Czy wpisy są kompletne, czy wszystkie linki działają, itp.
Jak dostaniemy domenę mustangrace.pl z powrotem - będziemy mieli po prostu aliasa.
Nie było łatwo, ale dałem radę
Zanim puścimy linka w świat chciałbym, żebyście pochodzili po stronie i zobaczyli czy niczego nie zabrakło: czy są wszystkie ikonki, zdjęcia, obrazki. Czy wpisy są kompletne, czy wszystkie linki działają, itp.
Jak dostaniemy domenę mustangrace.pl z powrotem - będziemy mieli po prostu aliasa.
- Bielek
- Forumowicz
- Model: Mustang 1965 conv
- Kolor: niebieski
- Kontakt:
u mnie ciągle wyskakuje nazwa.pl
[url=http://myrencontres.com]rencontre agricole[/url]
- stang232
- Forumowicz
- Model: stang'95
- Kolor: czarny
- Stajnia: Stajnia Łódzka
u nie http://www.mustangrace.com.pl" onclick="window.open(this.href);return false; też śmiga