Czym jeździsz poza Mustangiem?
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
Czym jeździsz poza Mustangiem?
Siema.
Tak się zastanawiam że chyba nie wszyscy z nas jeżdżą tylko Mustangami.
Czym jeździcie na codzień jeżeli mustang jest na weekendy?
A może Mustang na codzień a czym innym śmigamy w weekendy?
Ja Mustangiem śmigałem na codzień, ale ostatnio jeździmy do pracy we dwójkę jednym autem (tak się nam praca ustawiła) i jest to:
BMW 520i model E34 touring
Na letnie weekendy mam:
BMW 635csi
Tak się zastanawiam że chyba nie wszyscy z nas jeżdżą tylko Mustangami.
Czym jeździcie na codzień jeżeli mustang jest na weekendy?
A może Mustang na codzień a czym innym śmigamy w weekendy?
Ja Mustangiem śmigałem na codzień, ale ostatnio jeździmy do pracy we dwójkę jednym autem (tak się nam praca ustawiła) i jest to:
BMW 520i model E34 touring
Na letnie weekendy mam:
BMW 635csi
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
ja moim GT teraz w zime staram sie chociaz 1x na tydzien pojezdzic,przewaznie w weekendy, na codzien jezdze mustangiem V6 bo ma zimowe opony zalozone;) no chyba ze sprowadze akurat jakiegos diesla z Belgi to tez nim smigam.. firebird formula czeka na nowa skrzynie manualna;)
[ Dodano: 2009-01-11, 11:36 ]
na nk mam konto z moimi autami z usa http://nasza-klasa.pl/profile/16781754 , zapraszam do znajomych;) jak chcecie sie swoimi autami pochwalic to dawajcie foty swoich aut;) bede je umieszczal i podpisywal jaki model i do kogo nalezy;) zeby nie wyszlo ze wszystkie sa moje;d;d;)
[ Dodano: 2009-01-11, 11:36 ]
na nk mam konto z moimi autami z usa http://nasza-klasa.pl/profile/16781754 , zapraszam do znajomych;) jak chcecie sie swoimi autami pochwalic to dawajcie foty swoich aut;) bede je umieszczal i podpisywal jaki model i do kogo nalezy;) zeby nie wyszlo ze wszystkie sa moje;d;d;)
-
- Model: Mustang GT premium 2006
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Czarna czerń
- Kontakt:
Jezu
Ja nie pamiętam kiedy jeździłem komunikacją miejską z wyboru
chyba jak nie miałem prawka. Jak patrzę na te przyklejone twarze do szyb to aż mnie wzdryga. Do tego stać na przystanku, kombinować z przesiadkami - no masakra jakaś 

A z pocałunkiem póki co zaczekamy - powiedział piękny książę złażąc ze Śpiącej Królewny.
pozdrawiam
Tomek
pozdrawiam
Tomek