Tak wygląda podsumowanie końcowe, czyli suma 3-ch najlepszych czasów, niestety były przypadki osób, które nawet trzech czasów mierzonych nie mieli - jeden z klubu. Rafał, czy to prawda - bo aż mi się to nieprawdopodobne wydaje?
Już od pierwszej edycji przyjęliśmy zasadę, że do końcowego podsumowania bierzemy 3 najlepsze czasy i liczymy ich sumę. Tym razem zdecydowaliśmy się na średnią skoro brakowało 2 czasów ale to nie ma wpływu na miejsce. Branie dwóch lub jednego najlepszego czasu spowoduje, że ktoś może próbować wykręcić jeden jedyny najlepszy czas - a to niebezpieczne;) Z kolei trudno brać wszystkie skoro jedna osoba pojechała z pomiarem 2 kółka a inna nawet 10 - patrz szalony konio;)
Gdyby coś się nie zgadzało to zażalenia i dąsy proszę do mnie, będę poprawiał w uzasadnionych przypadkach. Zachowuję nazwiska i dodaję nicki z forum, jeżeli nie chcecie nazwisk to mogę wyciąć ale to obrazek więc nie pojawi się np. przy wyszukiwaniu w google;) W 2-ch przypadkach podpisy były nieczytelne a z przelewów też nie byłem w stanie uzupełnić - jeżeli chcecie to uzupełnić to proszę o informacje, będzie super.
PS. Horse, co Ty zrobiłeś temu Twojemu koniowi, że tak galopuje, przyznaj się