Przed rejestracją zamiana świateł etc.
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
[quote:8afce5920e="alfatech"][b:8afce5920e]kaes[/b:8afce5920e], czyli Ledy się sprawdziły - to dobrze
.................. a możesz walnąć filmik pokazowy jak to wygląda + pozycje + stopy itd ?[/quote:8afce5920e]
sprawdziły się
I to jak 
Elektryk jak nas w piątek zobaczył (wcześniej mówił "no jak Pan chce tak te kierunki to ok, ale to nie będzie ładnie wyglądać):
- "Ale prosze pana, szok, jak te kierunki wyglądają (mi mina zrzedła), SUPER, nie spodziewałem się, że aż tak dobrze, jak zwykłe kierunki..."
Postaram się dziś zrobić filmik i wrzuce.
Dzięki za LEDy jeszcze raz

sprawdziły się

Elektryk jak nas w piątek zobaczył (wcześniej mówił "no jak Pan chce tak te kierunki to ok, ale to nie będzie ładnie wyglądać):
- "Ale prosze pana, szok, jak te kierunki wyglądają (mi mina zrzedła), SUPER, nie spodziewałem się, że aż tak dobrze, jak zwykłe kierunki..."
Postaram się dziś zrobić filmik i wrzuce.
Dzięki za LEDy jeszcze raz

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

-
- Forumowicz
- Model: 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
- Kontakt:
[quote:46e63cfe99="alfatech"][b:46e63cfe99]kaes[/b:46e63cfe99], czyli Ledy się sprawdziły - to dobrze
.................. a możesz walnąć filmik pokazowy jak to wygląda + pozycje + stopy itd ?[/quote:46e63cfe99]
heh filmik masakra, na dniach nakręcimy lepszy ( w ciągu dnia
więc pewnie w weekend dopiero ) i podmienię. ale cuś tam widać
[url=[/url:1i8f23zz]

heh filmik masakra, na dniach nakręcimy lepszy ( w ciągu dnia

[url=[/url:1i8f23zz]
CS6 Progress bar

- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
[quote:672392389d="Pawellos"]Przy tak małym i przerabianym odblasku da, będzie lepiej widoczne bo będzie widać całą powierzchnie a nie żarówkę.
Być może odbicie na ścianie było by mocniejsze z clear, ale dla kierowcy jadącego za Tobą będzie lepiej widoczne takie.[/quote:672392389d]
Hehe, ciekawy sposób rozumowania
Czyli kolor żółty pozwala świecić całej powierzchni a przezroczysty nie?
Być może odbicie na ścianie było by mocniejsze z clear, ale dla kierowcy jadącego za Tobą będzie lepiej widoczne takie.[/quote:672392389d]
Hehe, ciekawy sposób rozumowania

Czyli kolor żółty pozwala świecić całej powierzchni a przezroczysty nie?

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
[quote:06962cec65="alfatech"]-przezroczystości szkła
-jakości odbłyśnika
-zastosowanego źródła światła przystosowanego lub dobranego do odbłyśnika[/quote:06962cec65]
Dokładnie. Z tych trzech zmiennych dwie są stałe. Pozostaje trzecie, czyli pierwsze: Przezroczystość. Wg. rysunku żółty jest mocno żółty a clear całkiem przezroczysty.
-jakości odbłyśnika
-zastosowanego źródła światła przystosowanego lub dobranego do odbłyśnika[/quote:06962cec65]
Dokładnie. Z tych trzech zmiennych dwie są stałe. Pozostaje trzecie, czyli pierwsze: Przezroczystość. Wg. rysunku żółty jest mocno żółty a clear całkiem przezroczysty.
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
ja zostawilem wszystkie zarowki z tylu tak jak sa,bo mi sie podobaja 3pozycje i 2stopy,a pod skrajna zarowka wycialem koronka otwor pod oprawke od diody i tam ja wstawilem;) teraz mruga rowno z ta biala
dodam jeszcze druga diode w srodkowa lampe,bo tam teraz mruga tylko ta biala i zolte swiatlo miesza sie z czerwonym
tu macie krotki filmik,dluzszy zamieszcze w nast tyg jak mi Andronik przysle 2LEDy
oczywiscie LEDy nie zapalaja sie przy naciskaniu stopow,wpialem sie w kabelki od przednich migaczy przy wtyczce sterownika;) zajmuje to doslownie 5minut

tu macie krotki filmik,dluzszy zamieszcze w nast tyg jak mi Andronik przysle 2LEDy
oczywiscie LEDy nie zapalaja sie przy naciskaniu stopow,wpialem sie w kabelki od przednich migaczy przy wtyczce sterownika;) zajmuje to doslownie 5minut