jak najprosciej sprawdzic przyczyne? ktory kabelek przy sterowniku i przy ktorej wtyczce jest od swiatla stop?
światlo STOP w klapie bagaznika
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, stang232, celibad, pluzz
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Silnik: V8 4.6
- Kontakt:
światlo STOP w klapie bagaznika
nie wiem czy wczesniej nie dzialalo,ale dzisiaj przy okazji montazu diod LED w kierunkach zauwazylem ze nie dziala mi STOP w klapie 
jak najprosciej sprawdzic przyczyne? ktory kabelek przy sterowniku i przy ktorej wtyczce jest od swiatla stop?
-
alfatech
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
oryginalnie jest tam dużo większa żarówka na takim samym mocowaniu jak w5w ,tak na 90 % taka sama jak we wstecznym ,oczywiście można wsadzić w5w ale będzie słabiej świecić.DarentyV8 pisze:U mnie w przeciągu 4 lat tylko raz niedziałało.. bo zarówka się zjarała Zacznij może od niej, jeśli dobrze pamietam to tam jest jedna W5W.. otwórz bagażnik, zdemontuj tą czrna osłone i masz cały stop jak na widelcu
Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
- Darenty
- Forumowicz
- Model: S197 GT
- Kolor: Satin Silver Metallic
Yeah.. przed chwilą z ciekawości przeszedłem się na dół do garażu.. ta żarówka ma symbol W16Walfatech pisze:oryginalnie jest tam dużo większa żarówka na takim samym mocowaniu jak w5w ,tak na 90 % taka sama jak we wstecznym ,oczywiście można wsadzić w5w ale będzie słabiej świecić.DarentyV8 pisze:U mnie w przeciągu 4 lat tylko raz niedziałało.. bo zarówka się zjarała Zacznij może od niej, jeśli dobrze pamietam to tam jest jedna W5W.. otwórz bagażnik, zdemontuj tą czrna osłone i masz cały stop jak na widelcu
You can never have too much power, just not enough traction.