Myślę, że to by dobrze wyglądalo

Moderatorzy: Pavulon_, Hans, Pavulon_, Hans
Jak narazie tylko tyle fot mi podesłali, autko wyplywa we wtorek do polskistang67 pisze:No wygląda nie najgorzej, ale widzę że dziury zaklejane byłyMaska brzydka, może nie tak jak moja, na której było tyle szpachli że ciężko było ją podnieść i na środku pęknięcie na 2 cm w głąb...
Daj więcej fot i dane z tabliczki
A i wiesz co, felasie to bym łyknął jak byś ich nie chciał
a to dobre6t07t pisze:Ale ten most to nie z mustanga...
wybaczcie moją niewiedzę, w temacie mustangów jestem jeszcze mocnym świeżakiem, w obecnym 67 most jeszcze w aucie więc nie wiem jak wygląda.Kamil pisze:omg6t07t pisze:Ale ten most to nie z mustanga...
------------
co do stanga, ładny ale będzie dużo roboty
Zapytaj znajomego czy nie chciał by takiego mostu, za miesiąc będzie w PL, mi się na pewno nie przyda.6t07t pisze:W jakims pick-up-ie musial byc bo stopki pod resory od góry i mocowania do amorów przy obudowie no i szerokie bębny.
Cały most tez szerszy na pweno niz mustangowy i ma pewnie przelozenie wysokie. Jezeli przekładnia jest 9" to wez go bo komus do budowy jakiegos mocnego auta sie nada (moj znajomy akurat szuka) .
Ok, ale potrzebne sa parametry mostu: przełożenie całkowite, szerokość (od piasty do piasty) no i cena.arek900 pisze:Zapytaj znajomego czy nie chciał by takiego mostu, za miesiąc będzie w PL, mi się na pewno nie przyda.
Pozdrawiam
Nie wiem co to jest położenie całkowite, szerokość mogą mi zmierzyć, a cena? symboliczna + wysyłka, napisalem Ci pw może się dogadamy.6t07t pisze:Ok, ale potrzebne sa parametry mostu: przełożenie całkowite, szerokość (od piasty do piasty) no i cena.arek900 pisze:Zapytaj znajomego czy nie chciał by takiego mostu, za miesiąc będzie w PL, mi się na pewno nie przyda.
Pozdrawiam
Rick będziesz abmasadorem w moim muzeum, z Twoim językiem będziesz przyjmował gości z francji hehehe jokerick pisze:fajny![]()
będziesz bardziej zajęty niż ja
kiedy mustang muzeum otwarte?