Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
-
- Członek Honorowy MKP
- Model: GT 2005
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Nie wiem jak was, ale mnie ten kwiecień w ogóle jakoś nie leży - nie dość, że to zaraz po świętach to jeszcze jest spora szansa, że po prostu będzie zimno
Może przełożymy to na maj, np majówki - długi weekend akurat dla nas w sam raz.
Nie chciałbym się też wcinać między wódke a zakąske, z racji że celibad był i już coś w tym kierunku załatwiał, ale myśle że nie jestem sam z takimi wątpilowściami.
Żeby nie było, że jak nie Manufaktura to co, to z mojej strony moge zaproponowac tylko Kołobrzeg - blisko morza, lotnisko itp. O szczególy mogę popytać w weekend, tylko dwie sprawy:
1) czy w ogóle myślimy o zmianie lokalizacji i przede wszystkim o zmianie terminu na cieplejeszy?
2) czy Kołobrzeg wam odpowiada, bo środek polski to to raczej nie jest.

Może przełożymy to na maj, np majówki - długi weekend akurat dla nas w sam raz.
Nie chciałbym się też wcinać między wódke a zakąske, z racji że celibad był i już coś w tym kierunku załatwiał, ale myśle że nie jestem sam z takimi wątpilowściami.
Żeby nie było, że jak nie Manufaktura to co, to z mojej strony moge zaproponowac tylko Kołobrzeg - blisko morza, lotnisko itp. O szczególy mogę popytać w weekend, tylko dwie sprawy:
1) czy w ogóle myślimy o zmianie lokalizacji i przede wszystkim o zmianie terminu na cieplejeszy?
2) czy Kołobrzeg wam odpowiada, bo środek polski to to raczej nie jest.
Pozdrawiam,
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
Tomek
[color=red][size=150]Piszesz głupoty lub posty nic nie wnoszące do tematu ? ........... proszę ustaw czas ich wygaśnięcia[/size][/color]
-
- Forumowicz
- Model: V6 2005
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: Srebrny
- Kontakt:
Hej andronik,
Termin rzeczywiście nie jest zbyt dobry - lepiej byłoby w cieplejszym miesiącu. Ale to nie my go wybraliśmy tylko wtedy jest 45ta rocznica - dlatego się taki narzucił - w końcu zlot ma być z okazji tejże rocznicy
. A co do ciszy, to co tu więcej rozwijać temat - jak się będzie termin zbliżał potwierdzi się wszystko z manufakturą, zarezerwujemy sobie jakiś hotel i tyle. Jeśli ktoś chce coś więcej to przecież może spróbować coś doorganizować. Bo przecież nikt tego za nas nie zrobi.
Termin rzeczywiście nie jest zbyt dobry - lepiej byłoby w cieplejszym miesiącu. Ale to nie my go wybraliśmy tylko wtedy jest 45ta rocznica - dlatego się taki narzucił - w końcu zlot ma być z okazji tejże rocznicy

- Olaf
- Forumowicz
- Kolor: królewski błękit : )
- Stajnia: Stajnia Mazowiecka
nie no, Andronik, bez jaj, Kołobrzeg jest kur....sko daleko nawet z W-wy !!! (nie mówiąc już o kimś z Krakowa czy Śląska...)
... to może być dobre w wakacje na zasadzie takiej że jak się jest nad morzem no to "się wpadnie" przy okazji (do morza : ))
Mi tam kwiecień niezbyt pasi bo zimno, ale niby można się spotkać w kwietniu raz a potem np. w czerwcu drugi raz. Jak dużo osób chce w kwietniu no to super. (ja to chyba nie będę bo mi się teraz chrzani w pracy kilka spraw).
... to może być dobre w wakacje na zasadzie takiej że jak się jest nad morzem no to "się wpadnie" przy okazji (do morza : ))
Mi tam kwiecień niezbyt pasi bo zimno, ale niby można się spotkać w kwietniu raz a potem np. w czerwcu drugi raz. Jak dużo osób chce w kwietniu no to super. (ja to chyba nie będę bo mi się teraz chrzani w pracy kilka spraw).
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
Zawsze tak myślałem.... żartPawellos pisze:Wielu osobą nie pasuje kwiecień, ale jak ktoś z was ma urodziny w zimę to imprezę robi w lato!?!

JA tam daleko nie mam więc podjadę w kwietniu. Widziałem wczoraj fotki manufaktury, jest rzeczywiście sporo miejsca.
Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
-
- Członek Honorowy MKP
- Kolor: Black Metal
- Kontakt:
Nie no, ja też zamierzam sie pojawić w Łodzi nawet niech by to było w marcu, jednak chciałem zaproponować coś innego, troche cieplejszego. Skoro jesteście na "nie", to sprawy nie było. ![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Pozdrawiam,
Tomek
Tomek
- SZYGI
- Młodszy Forumowicz
- Model: cougar
- Silnik: V8 5.4
- Kolor: niebieski
cześć ,tak myślę mówicie o rocznicy,kwietniu itd,ale rocznica to rocznica może przecież obejmować cały rok
a to tylko miesiąc póżniej,coś mi sie wydaje,że ten długi weekend w maju byłby najlepszy,a w tedy na pewno większości by pasował,bo większość ma z urzędu wolne,dobrać jeszcze urlopy na telefon i będzie ekstra,To moje skromniutkie zdanie
pozdrawiam

pozdrawiam

kiedyś będzie
- Madasek
- Forumowicz
- Model: 2007 Shelby GT
- Silnik: inny V8
- Kolor: Czarny srebrne pasy
Hotel
Hej to przerzucmy sie z ta oferta hotelowa w koncu tutaj. Polonia Palast odpada bo nie maja pokoi.
tak to wyglada na teraz:
Hotelu Ibis - Dark Red - czekamy + parking?
Hotel Reymont - celibad - 210 PLN + 24zl parking
Hotelu GRAND - Pawellos - 189 PLN + parking?
jak widac roznice cenowe beda niewielkie wiec pewnie decyduje polozenie...
"Ceny noclegów konkurencyjne, w czasie weekendów duże rabaty nawet do 30%." a tak się chwalą w reymoncie
moge zapytac w pozostalych hotelach jesli nie ma chetnego.(a przydałby sie dobry negocjator) Wedlug mnie priorytetem jest parking i to taki ktory bedzie mial wolne miejsca najlepiej kolo siebie
pozdro
tak to wyglada na teraz:
Hotelu Ibis - Dark Red - czekamy + parking?
Hotel Reymont - celibad - 210 PLN + 24zl parking
Hotelu GRAND - Pawellos - 189 PLN + parking?
jak widac roznice cenowe beda niewielkie wiec pewnie decyduje polozenie...
"Ceny noclegów konkurencyjne, w czasie weekendów duże rabaty nawet do 30%." a tak się chwalą w reymoncie

moge zapytac w pozostalych hotelach jesli nie ma chetnego.(a przydałby sie dobry negocjator) Wedlug mnie priorytetem jest parking i to taki ktory bedzie mial wolne miejsca najlepiej kolo siebie

pozdro
-
- Forumowicz
- Model: 2005 DżiTi
- Kolor: Czrny XTRMNTR
- Kontakt:
Panowie ............. i panie
Trzymajmy się jednego bo jak zacznie każdy przysmradzać to będzie kupa nie zlot. Maciek celibad, zaproponował Łódź /manufakturę ,podzwonił pojechał i jest. Teraz zaproponował ten hotel i myślę że powinno tak zostać. Raczej skupmy się na tym i na samej organizacji. Miejsce i nocleg to jedno a resztą kto się zajmie ?

Trzymajmy się jednego bo jak zacznie każdy przysmradzać to będzie kupa nie zlot. Maciek celibad, zaproponował Łódź /manufakturę ,podzwonił pojechał i jest. Teraz zaproponował ten hotel i myślę że powinno tak zostać. Raczej skupmy się na tym i na samej organizacji. Miejsce i nocleg to jedno a resztą kto się zajmie ?
Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/