Przypominam, że bardzo potrzebna jest Wasza pomoc.
tutaj Pluzz napisal czego jeszcze potrzeba
Potrzebni są jeszcze chętnie do napisania tekstów dla tych stron:
+ Mustang Race - ogólnie coś o imprezie, skąd wziął się pomysł itp. bardzo podobnie jak jest na stronie MR, ale nie chcemy się powtarzać. Krótko, bo będzie link do strony MR gdzie zainteresowany znajdzie wszelkie niezbędne informacje.
+ I generacja - jest tekst "Dlaczego Mustang odniósł sukces". Jak ktoś jest zainteresowany rozwinięciem tematu lub dopisaniem, jest taka możliwość.
+ II generacja - wiem, że nie ma w klubie, ale może ktoś chciałby zrobić mały research.
+ III generacja - bathhurst się podjął. Można pisać w odcinkach/rozdziałach, nie potrzebuję całego tekstu od razu. Można napisać generalnie, a potem sukcesywnie rozwijać.
+ IV generacja - stang232 pracuje właśnie nad najdokładniejszym opracowaniem w internecie

+ V generacja - najliczniejsze auto w klubie a nikt nie chce napisać

+ Edycje specjalne - nie oczekuję, że jedna osoba napisze o wszystkich, ale jak ktoś ma jakąś wiedzę o jednej z takich wersji to proszę pisać
+ Zanim kupisz Mustanga - tu właściwie można by przepisać i zredagować to co jest już na forum, ale jak zwykle "ktoś" to musi zrobić, więc czekam na chętnych. Możemy zrobić tę stronę bardzo szczegółową, albo właśnie ogólnikową z odwołaniem do forum. Myślę jednak, że warto napisać coś o sposobach sprawdzania VIN (dotyczy nowych Mustangów) oraz o największych bolączkach klasyków.
+ MKP-RC - tu rozumiem, że Muarah coś przygotuje. Wiem, że masz dużo pracy dlatego na początek wystarczą główne założenia, pomysły. A jak postanowimy, że jest taka potrzeba - zrobię osobny formularz kontaktowy, który będzie wysyłał maile zainteresowanych współpracą prosto do ciebie.
+ Kalendarz imprez - bazuje na kalendarzu googla i kilka wstępnych imprez dodałem, ale nie dam rady trzymać ręki na pulsie, więc jak jest chętny do zarządzania kalendarzem - chętnie spotkam się na pw.
Każdy autor dostanie konto na stronie i będzie mógł redagować swoje teksty. Chętnych do stałej współpracy przy redagowaniu strony i jej rozwijaniu zapraszam z odpowiednią deklaracją na pw.
W razie jakichkolwiek pytań i sugestii proszę pisać tu w wątku, lub (jeśli sprawa tego wymaga) na pw.