Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

Awatar użytkownika
Madasek
Forumowicz
Model: 2007 Shelby GT
Silnik: inny V8
Kolor: Czarny srebrne pasy

Post autor: Madasek » 2009-02-05, 16:37

No z reszty listy pobliskich by Lizzard został: Savoy, Światowit, Centrum, Mazowiecki, Focus, Qubus.

Wiesz chodzi zeby im naswietlic przy okazji zapytania że to będzie zlot mustangów!! a nie tuningowanych siwików :D (bez urazy) i jakis tam prestiż też jest i reklama dla hotelu że akurat się w tym zatrzymamy a nie w innym. Chociaż dalej uważam, że priorytet to parking i to taki z wolnymi miejscami najlepiej oddzielonymi dla nas zeby nam jakies buraki nie stawały i drzwiami obtrzaskiwały nasze cuda. Bo pewnie te parkingi jak sa w centrum to dla wszystkich sa udostepnione....

[ Dodano: 2009-02-05, 15:39 ]
alfatech pisze:Panowie ............. i panie :P
Trzymajmy się jednego bo jak zacznie każdy przysmradzać to będzie kupa nie zlot. Maciek celibad, zaproponował Łódź /manufakturę ,podzwonił pojechał i jest. Teraz zaproponował ten hotel i myślę że powinno tak zostać. Raczej skupmy się na tym i na samej organizacji. Miejsce i nocleg to jedno a resztą kto się zajmie ?

a no widzisz.... "POJECHAł" a to robi duża różnice bo widzial jak jest itp i wlasnie o to chodzilo.... ale caly czas podkreslam że dobrze by bylo zeby nam hotel zagwarantowal też miejsca wydzielone najlepiej i oddzielone od innych samochodow.

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Silnik: V8 5.0
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2009-02-05, 16:41

Madasek , ale o jakie Ci miejsca chodzi ?

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Pawellos
Forumowicz
Model: 2009 Mustang GT
Silnik: V8 4.6
Kolor: Candy Apple Red

Post autor: Pawellos » 2009-02-05, 16:42

Wiecie, w sumie to trochę się spieszymy, to jeszcze 2 miesiące.
Proponuje abyśmy ustalili jakiś termin, do kiedy mają się zgłaszać chętni, bo nie każdy sprawdza forum codziennie i np do 15stego zebrać konkretną listę chętnych osób, bo jak się okaże że potrzebujemy 30 pokoi, to Reymont raczej odpada, bo ma tylko 23 pokoje z łazienką, no chyba że ktoś chce mieć łazienkę dzieloną o to drożej niż pokój z osobną łazienką (chyba że coś źle zrozumiałem), a jak już będziemy mieli konkretną liczbę osób to będzie nam znacznie łatwiej, coś ustalić.

Ja uważam że Reymont jak na to co oferuje jest drogi, nie ma internetu, ma małą liczbę pokoi, więc jak ktoś nowy się zarejestruje 2 tygodnie przez zlotem, raczej nie będzie miał szans na miejsce tam. Do tego jest dalej od centrum niż pozostałe, a chyba po imprezie chcemy wyjść gdzieś na miasto a nie pić w hotelowej restauracji, nie?

celibad, ta oferta którą dostałeś, to o jaką ilość pokoi pytałeś przy takiej cenie?
Czy to standardowa?

Co z dostawkami w Reymoncie i Ibis? bo jak rozumiem niektórzy chcą przyjechać z pociechami.

Awatar użytkownika
Radek
Młodszy Forumowicz
Model: Brak
Kontakt:

Post autor: Radek » 2009-02-05, 16:42

Pawellos, przestań marudzić. Jak zawsze coś musisz kombinować zeby rozwalić porządek. Podobnie jak z wakacjami, niby nie chciales jechać, nie wiedziales, ale oczywiście podyskutować i powrzuciać swoje opinie i komentarze mogłeś.

Celi załatwia hotel i niech go załatwi. Jak widziałem że Lizzy wrzucił ceny i 20-30zł inne to odpuściłem, ale Ty oczywiście szukasz dziury w całym. Jak masz problem ze spacerem 800 czy 1500m do hotelu to ja na to nic nie poradzę. Pić nie chcesz tylko iść na Piotrkowską to jedż autem. Chcesz pić a chcesz mieć swojego konia przy sobie ( :rotfl: ) to tak zrób.

Chłopaki odwalają kawał roboty i to załatwiają to dajmy im już spokój.

Wg. mnie 30zł nie różnica, 500 a 1500m nie różnica. Jak ktoś nie ma 20zł na taxi albo go nogi będą bolały to niech jedzie na tempomacie na zlot a nie wyściogowo.

Zresztą każdy wie ile samo paliwko go wyjdzie.

OT tyle w temacie.

Podsumowując: Dla dobra wszystkich:

Grupo Pawellos- opanujcie się w imię większego dobra.

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...

kuczko
Forumowicz
Model: V6 2005
Silnik: V6 4.0
Kolor: Srebrny
Kontakt:

Post autor: kuczko » 2009-02-05, 16:42

No ale albo chcemy mieć samochody w hotelu, albo je zostawiać na parkingu Manufaktury. W sumie ja bym wolał mieć na parkingu hotelowym, a nie gdzieś gdzie może sobie przyjść ciekawski i robić fotki jak stoi na masce, bo ma znajomego ochroniarza. (W hotelu też może, ale nie widać i nie wiadomo ogólnie, że tam ten samochód stoi).

Awatar użytkownika
Madasek
Forumowicz

Post autor: Madasek » 2009-02-05, 16:42

celibad pisze:Madasek , ale o jakie Ci miejsca chodzi ?
no o miejsce na parkingu :) jak bedziemy nocowac nasze koniki. No tak to zalezy czy zostawimy na manufakturze :|

Awatar użytkownika
Radek
Młodszy Forumowicz
Model: Brak
Kontakt:

Post autor: Radek » 2009-02-05, 16:47

Pawellos pisze:Reymont jak na to co oferuje jest drogi, nie ma internetu,
No to dramat, bez netu odpada, nie wejdziemy na forum :wstyd:

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...

Awatar użytkownika
celibad
Członek Honorowy MKP
Model: GT 2015
Silnik: V8 5.0
Kolor: yellow triple
Kontakt:

Post autor: celibad » 2009-02-05, 16:48

pisałem już , teren Manufaktury jest całkowicie zamknięty od godziny 21
całkowicie i jest strzeżony :cwaniak:

"najlepszym lekiem na wszystkie problemy jest zwykła woda. dwie krople na szklankę wódki i wszystko przechodzi jak ręką odjął"

Jak mam czas to leże i odpoczywam, a jak nie mam czasu to tylko leże.

ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Madasek
Forumowicz

Post autor: Madasek » 2009-02-05, 16:49

No tak to jest teraz z młodzieżą :D bez netu ani rusz, a jacuzzi bez neta to juz profanacja :D
(a chciałem zaznaczyć że je tez pracuje online prawie 24/H, naszczęscie będzie mnie miał kto zastąpić)

grupa poscigowa pawellosa melduje że odpuszcza Radku ;P ale trzeba przyznac ze Pawellos poruszyl wazne zagadnienie z tymi pokojami w Reymoncie.

[ Dodano: 2009-02-05, 15:50 ]
celibad pisze:pisałem już , teren Manufaktury jest całkowicie zamknięty od godziny 21
całkowicie i jest strzeżony :cwaniak:
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Awatar użytkownika
Pawellos
Forumowicz

Post autor: Pawellos » 2009-02-05, 16:54

Radek, po pierwsze, nie nocujesz, wiec zgodnie z Twoja wypowiedzią, nie powinieneś sie udzielać, właśnie po to lista chętnych, żeby nie sugerować się opiniami ludzi których to nie dotyczy.

Argument że jest bliżej, to jak na razie główny argument za Raymont'em, więc jeśli już go wymieniamy, to zakładam że komuś to robi różnicę.

A jak dla mnie argument ilość osób kontra ilość miejsc w hotelu, jest jednym z ważniejszych.

Co do wakacji, to chciałem, inaczej bym się nie interesował, po prostu podkreślałem że muszę to przedyskutować z drugą osobą, a do tego potrzebuje konkretniejszego planu, to Ty mówiłeś że jedziesz na pewno, po czym się rozmyśliłeś jak tylko ludziom przestała pasować Twoja, jedyna, racja.

I jak mówię, w tym temacie, skoro nie zamierzasz nocować, to Cie ignoruje.

Awatar użytkownika
Pawellos
Forumowicz

Post autor: Pawellos » 2009-02-05, 17:20

Radek pisze:
Pawellos pisze:to Ty mówiłeś że jedziesz na pewno, po czym się rozmyśliłeś jak tylko ludziom przestała pasować Twoja, jedyna, racja.
BZDURA. Napisałem że sprawa się rozmydla i nie ma konkretów. Jak zawsze coś przekręcasz.
Odpisałem na to w temacie wakacji.

egonw3
Forumowicz
Model: Mustang GT Bullitt '08
Kolor: highland green

Post autor: egonw3 » 2009-02-07, 13:04

Ja to bym się najchętniej z kilkoma uczestnikami zgadał, żeby się spotkać wcześniej na przykład w Wawie i polecieć do Łodzi kolumną Mustangów... Takie stadko galopujących koników... :) Bo fajnie mieś Stanga, fajnie na niego patrzyć, fajnie go myć ale najfajniej nim jeździć. Jego ojczyzna to kraj bezkresnych przestrzeni, Route 66, taniej benzyny, "Znikającego punktu" itp... Można wręcz się dogadać na trasy dojazdowe i zbierać po drodze uczestników, żeby do Łodzi dojechały ze 3 kolumny stangów....

kuczko
Forumowicz
Model: V6 2005
Kolor: Srebrny
Kontakt:

Post autor: kuczko » 2009-02-07, 13:10

Super pomysł, ja w to wchodzę :)

Awatar użytkownika
Darenty
Forumowicz
Model: S197 GT
Kolor: Satin Silver Metallic

Post autor: Darenty » 2009-02-07, 14:00

Ja też!
Signed :)

You can never have too much power, just not enough traction.

Awatar użytkownika
Little Pony
Forumowicz
Model: yhm.... :)
Silnik: inny V6

Post autor: Little Pony » 2009-02-07, 14:09

To i ja, jak tylko będę miał pewność że jadę ;)

Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006

I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!

Zablokowany

Wróć do „2009”