cały czas szukam dobrego chipa do mojego GT.
[S197] diablosport-predator-2005gt.ht
Moderatorzy: mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz, mcgan, Pavulon_, Rezor, stang232, celibad, pluzz
-
brunio
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 2007
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: szary
[S197] diablosport-predator-2005gt.ht
Cześć
Wiem, że na forum popularny jest superchips ale chciałem spytać co sądzicie o tym. Polecił mi go gość ze Stanów który jest maniakiem tunningu. Będę wdzięczny za opinie
http://www.americanmuscle.com/diablospo ... -2005gt.ht
Ostatnio zmieniony 2009-07-15, 18:32 przez brunio, łącznie zmieniany 1 raz.
bruno
- Little Pony
- Forumowicz
- Model: yhm.... :)
- Silnik: inny V6
Ktoś z was ma SCT X3? http://www.sctflash.com/X3.php
Był ale się rozbił: Mustang GT 2005 Convertible, Dodge Charger R/T 2006
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
I'm gonna put on a iron shirt, and chase all muscle cars out of earth!
-
brunio
- Młodszy Forumowicz
alfatechalfatech pisze:brunio, ja mam GT 2005 i mam takiego predatora- Celibad też ma tyle że w V6. Produkt podobny do Super C . Musisz uważać przy ewentualnym zakupie i podac rocznik auta ,Predator dedykowany pod 2005 nie podejdzie do rocznika 2007
czy jesteś zadowolony z osiągów jakie otrzymałeś dzięki niemu? Jakiego rzędu są różnice w osiągach i czy w ogóel warto?
bruno
No to napisze moze o moich odczuciach .
Dzieki wgraniu programu z SUPERCHIPS-a po modyfikacji tylko filtra powietrza na K&N jezdzilem w sobote na suchym na lotnisku na czas ( dosyc ostro - jak tylko potrafie
) Pierwszy przejazd mialem 4;23 min. Wgralem program i wykrecalem czasy 3,53min. Wiec moc wzrasta. Ale chyba spalanie na trasie powrotnej znacznie sie zwiekszylo , ale akurat tego nie jestem pewien. ma jeszce wiele innych zalet uzytecznych ale o tym nie bede sie rozpisywal.
Dzieki wgraniu programu z SUPERCHIPS-a po modyfikacji tylko filtra powietrza na K&N jezdzilem w sobote na suchym na lotnisku na czas ( dosyc ostro - jak tylko potrafie
Nie wiem mam tylko nadzieję, że mi nie obgryźli z głodu kolektorów i nie zjedli zębatek do tylnego mostu.kaes pisze:a jakie są ogólnie koszta sprowadzenia takich (jakie cło, od czego zależny koszt - wagi, wieku, płci, jak sobie radzili z jedzeniem w czasie "podróży"?) ? będziesz ich sprzedawał czy dla siebie?SeaBiscuit pisze:dwóch meksykańców
głupich pytań miałem więcej ale stwierdziłem, że to by rasistowsko zabrzmiało
[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
-
brunio
- Młodszy Forumowicz
Witam,
I już mam mocarnego predatora
Niestety przeprowadzona przeze mnie instalacja chyba do końca nie jest prawidłowa.
1) przy zmianie biegu delikatnie szarpie tylnymi kołami -(tak jak przy zmianie w manualu a mam automat)
2) mam wyłączoną kontrolę trakcji (nie mogę jej włączyć)
3) na około 30 km spaliłem 1/4 zbiornika (nie powiem dałem ognia)
Alfatech, Celibad
dajcie znać czy to normalka czy coś za dużo zmieniłem (nie ukrywam, że nie rozszyfrowałem wszystkich skrótów).
I już mam mocarnego predatora
1) przy zmianie biegu delikatnie szarpie tylnymi kołami -(tak jak przy zmianie w manualu a mam automat)
2) mam wyłączoną kontrolę trakcji (nie mogę jej włączyć)
3) na około 30 km spaliłem 1/4 zbiornika (nie powiem dałem ognia)
Alfatech, Celibad
dajcie znać czy to normalka czy coś za dużo zmieniłem (nie ukrywam, że nie rozszyfrowałem wszystkich skrótów).
bruno