Mustang z allegro/ebay
-
- Forumowicz
- Model: cabrio GT 06
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Biały z czerwonymi pasami
Re: Mustang z allegro/ebay
A te ogłoszenie warto ??? gadka szmatka tak to wygląda przywioze Panu autko super cena daj zaliczke i już załatwiam itp..A za jakiś czas ani kasy ani gościa a jak przywiezie to załamka złom..To są tak zwani naciągacze ,w niemczech na mobile.de już ich troche połapali ,ale tu kwitnie to dalej..
- Adrian
- Forumowicz
- Model: Brutal
- Silnik: inny V8
- Kolor: Orange
- Kontakt:
Zgadza się. Bardzo często też podają adresy fikcyjne, które bardzo łatwo namierzyć przy pomocy google maps street view i zawsze wychodzi to albo jakiś jednorodzinny domek albo centrum miastaYoDa pisze:http://otomoto.pl/ford-mustang-5-0-v8-c ... 90018.html
I po co takie ogłoszenia dawać , nie kumam.... że ludzikom nie szkoda kasy na takie bzdety. hehe ale 400 kucyków z 2000 pojemności to może warto??

Generalnie ta sama gadka: "Wiem, że to auto jest w Polsce drogie, że duże cło dlatego tak tanio sprzedaję. Nie potrzebuję już go gdyż wróciłem do swojego kraju na stałe, a tu auto lhd mi nie potrzebne. Mam znajomych w firmie przewozowej, wpłać zaliczkę to Ci auto wyślę na mój koszt".
Często gęsto jeszcze zmniejszają cenę w czasie "negocjacji". Podszywają się niekiedy pod istniejące komisy zagraniczne, głównie angielskie, a już na pewno często pod istniejące firmy przewozowe np. Shiply. Raz im to nawet zgłosiłem to się konkretnie przejęli ale raczej nic z tym nie zrobią. Bezczelnie potrafią wysłać emaila z podobnej domeny co oryginał z wyliczeniem kwoty za wysyłkę auta.
Kiedyś to zgłosiłem walijskiej policji ale 0 odzewu. Zgłosiłem też do otomoto no to odpisali, że będą sprawdzać i ostrzegać ludzi ale chyba nic nie zrobili.
Z reguły emaile od takich cwaniaków wyglądają podobnie w każdym przypadku oraz pisane są 2 języcznie, przy pomocy google translate.
'95 GT http://tiny.pl/gj5qs
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
'01 Cobra viewtopic.php?f=84&t=5153&start=105
'11 GT '13 GT302 Custom viewtopic.php?f=85&t=8986&p=156084#p156084
-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 1968
- Silnik: inny V8
- Kolor: candyapple red
- Stajnia: Stajnia Pomorze
http://otomoto.pl/ford-mustang-C23553380.html" onclick="window.open(this.href);return false;
czy ktos cos wie o tym egzemplarzu?
czy ktos cos wie o tym egzemplarzu?
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
To jeden z wielu mustangów które sprowadził , generalnie po wypadku i ten najprawdopodobnie też. Trzeba by Vin od niego sciągnąć by się dowiedzieć wiecej ale z tego co wiem to wszystkie auta kupuje na Coparcie
Pozdrawiam
Yoda

Yoda
-
- Forumowicz
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fo ... LSO_EXPORT" onclick="window.open(this.href);return false;
Co myslicie o tym chce jechać to kupić. 4.6 GT nie jest ale rok 2010 przebieg mały. Zarejestrowany był w niemczech ponoc nowy tam trafił i cene chce mi zrobic jakąs normalna mniejszą ..
Co myslicie o tym chce jechać to kupić. 4.6 GT nie jest ale rok 2010 przebieg mały. Zarejestrowany był w niemczech ponoc nowy tam trafił i cene chce mi zrobic jakąs normalna mniejszą ..
Ostatnio zmieniony 2012-04-09, 15:26 przez rusek, łącznie zmieniany 2 razy.
- YoDa
- Forumowicz
- Model: V6 3,7 2012
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Performance White
- Kontakt:
rusek pisze:http://suchen.mobile.de/auto-inserat/fo ... LSO_EXPORT
Poproś o VIN , żeby sprawdzić historie w stanach tego auta.
Choć ja by nie brał takiego , nie dośc że mocno dostał to 4.0....... w nowej budzie jak brać to 3,7

Pozdrawiam
Yoda

Yoda
-
- Forumowicz
Bezwypadkowy przyszedł ze stanów jako nowy kupiony w serwisie w niemczech tak mi powiedział potwierdza to pełna dokumentacja,no ja wiem czy mocno błotnik tylny wstawiłbym, jutro mam do niego dzwonic czy odda mi za 9 tysiecy jak by dał za 9 tysiecy to mam go w domu na miejscu za 38 tys to chyba niezłe za ten rocznik ..
- Koral
- Forumowicz
- Model: GT CS8 +500HP
- Kontakt:
jutro idzie to gt500 https://www.iaai.com/Vehicles/VehicleDe ... owNumber=4" onclick="window.open(this.href);return false;

Przymierzam sie do zakupu Mustanga 2005+, w gre chodzi V6 i V8, oczywiscie wszystko zalezy od ceny. Znalazlem takiego GT...bardzo fajnie wyglada no i ta tapicerka. Cena wyglada na przystepna, pytanie tylko co sie z nim dzialo, bo jak 100% bezwypadkowy to na pewno cos bylo
http://otomoto.pl/ford-mustang-gt-305-k ... 78184.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogladal juz ktos ten samochod? Co o nim sadzicie? A tak w ogole to ile trzeba przeznaczyc na sensowny (bez dzwona lub wywalonych poduszek) V6 a ile na GT?

Ogladal juz ktos ten samochod? Co o nim sadzicie? A tak w ogole to ile trzeba przeznaczyc na sensowny (bez dzwona lub wywalonych poduszek) V6 a ile na GT?
-
- Forumowicz
- Model: shelby GT 2008
- Kolor: vista blue
...nie wychodziła taka kombinacja czerwony lakier+czerwona skóra więc może jest bezwypadkowy ale po zalaniu (wymiana tapicerki)- trza by sprawdzić VIN. Ale bardzo fajny też się wybieram żeby go obejżeć.
Pozdr.mtwa
Pozdr.mtwa
-
- Forumowicz
Tak już prawie go miałem brać ,sprzedawca mi nawet wydzwaniał i jest autko powypadkowe miało malowane przedni i tylny błotnik,zobacz na tarcze są do wymiany i klocki też,lampy prawdopodobnie tez nie są przerobione na EU,stoi na kołach zimowych to było jeżdżone caluśki rok tak liczę po zakupie do zainwestowania około 5tys to tak na spokojne..Tak więc jak dla mnie szału nie ma ..I zawsze masz powypadkowego ,a póżniej będzie dopiero cieżko sprzedać tak za 2 lata,jak na rynku przybywa tego coraz więcej.. takie moje zdanie
-
- Forumowicz
Wszyscy mają bezwypadkowe tam gdzie dzwonie, był tylko obtarty każdy mówi i malowany stały tekst ,a to co dzwoniłem pół roku temu jak stoją to stoją do sprzedaży i nic chętnych ni ma
I po co to trzymać jak nie ma klienta za taką kase ,a już nie jeden był taki mądry a za rok zmiękł i sprzedaje pózniej za pół ceny ..Akurat obserwuje te autka od roku i nie widze tu szału w zakupie i full chętnych..

-
- Forumowicz
- Model: Mustang 67 V8, GT 07
- Kolor: czerwony
A moja cena GT z kosmosu?
nie bardzo dzwonią ludziska to za V6tką był większy ruch ;-)