Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy
Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse
- Magic 2OO
- Forumowicz
- Model: Był: '07 GT-C
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: grafit
- Kontakt:
Dakota - właśnie o coś takiego mi chodziło. Czy masz możliwość zajęcia się przygotowaniem tych kart dla konkretnych samochodów przy pomocy przesłanych przez każdego właściciela danych ? Drukowaniem może zająć się kto inny.
Ok, o ile sprawy techniczne (drukowanie, skład) mamy mniej więcej opanowane, o tyle leży przygotowanie materiałów do folderka. Mamy jakiegoś chętnego biegłego w temacie który przygotowałby tekst ?
Ok, o ile sprawy techniczne (drukowanie, skład) mamy mniej więcej opanowane, o tyle leży przygotowanie materiałów do folderka. Mamy jakiegoś chętnego biegłego w temacie który przygotowałby tekst ?
Pozdrawiam - Maciek.
Za mała ta formatka gdzie ja się zmieszczę z lista moich modyfikacjiDakota pisze:Pomysł zły nie jest. Ale jak są chętni, żeby przygotowywać osobne formatki dla każdego, to przecież nie będziemy odbierać ludziom zabawy...![]()
Na szybko zrobiłam dziś taką formatkę (format a3).
Czcionka bez polskich liter, bo nie mam w fotosklepie ładnych zainstalowanych. Z resztą i tak zostanie zmieniona, kiedy się pojawią plakaty, banery i ulotki (żeby wszystko trzymało się kupy, to jasne prawda?).
O coś takiego chodziło, czy za proste? Piszcie swoje opinie.
Pozdro.

[img]http://i938.photobucket.com/albums/ad230/RedHornet_PL/Avatar/Avatar-Stripe-5-ANIM.gif[/img]
Best 1/4 ET 12,89
Best 1/4 ET 12,89
-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: highland green
Poza tym brakuje informacji, o które zazwyczaj ludzie pytają: moc, Vmax, przyspieszenie...
Mnie nawet wczoraj Pan Policjant (był naprawdę w porządku - więcej takich powinni do Policji przyjmować!) zatrzymał, żeby się czegoś więcej o autku dowiedzieć... Pytał o moc, cenę i czy się ścigam...
Prawdę mówiąc przez chwilę zastanawiałem się, czy nie dać mu się przejechać - ale by karki w starych BMW miały pełne spodnie gdyby się po 3City rozniosło, że widziano umundurowanego policjanta w mustangu V8... 
Mnie nawet wczoraj Pan Policjant (był naprawdę w porządku - więcej takich powinni do Policji przyjmować!) zatrzymał, żeby się czegoś więcej o autku dowiedzieć... Pytał o moc, cenę i czy się ścigam...

- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Model: Brak
- Silnik: inny V8
- Kontakt:
SeaBiscuit, ty to musisz co najmniej broszurę informacyjną wydać.
Albo tomik ze zdjęciami poszczególnych części 
to byułby smiech - 180km/h
a przyspieszenia chyba nie ma nigdzie podawanego.... 

Vmax ma każdy taką samąegonw3 pisze:Vmax, przyspieszenie...

A dlaczego akurat w starych BMW? Masz coś do starych BMW?egonw3 pisze:ale by karki w starych BMW

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...
- Dakota
- Młodszy Forumowicz
- Model: 1996
- Kolor: zielony plamisty
Czyli dwoma głosami przeszedł ten projekt graficzny (dzięki Radziu, dzięki Magic200) ? Żadnych uwag? Spoko. Jak na geologa, to chyba sukces...
SeaBiscuit, egonw3 nie widzę problemu. Napisałam, że na szybko narysowałam tę formatkę i oddałam ją do opinii. Fajnie, że się odezwaliście.
Czyli proponujecie, aby na formatce było:
- Właściciel: (tu bym proponowała obowiązkowy Nick z forum i opcjonalnie imię i/lub nazwisko)
- Model:
- Rok produkcji:
- Silnik:
- manual - automat (nie potrzebne skreślić
)
- MOC: (zapomniało mi się hhihihhi, sory
)
Wyposażenie: Body kit, int., ext. (zostaje tak jak jest?)
Od siebie: tu podajecie to chcielibyście mieć dopisane o swoim mustangu: Vmax, przyspieszenie (jeżeli znacie, nie wtrącam się), imię mustanga (np. Staszek jak u Kaś
), "My other car is a Toyota"... Wg. waszej inwencji.
SeaBiscuit, skoro się podjęłam zrobienia tych formatek, to problem zmieszczenia Twojej listy modyfikacji zostaw ma mojej głowie.
Mam nadzieję, że nie będziecie robić sobie jaj i wypisywać głupot, przez które narazicie się na śmiech na zlocie. Przecież ja tego nie będę weryfikować, więc nie biorę odpowiedzialności za treść. Jedynie za formę.
Możecie już wysyłać dane swoich mustangów na pw albo na mojego maila: polonis@sodigital.com
Pozdrawiam.

SeaBiscuit, egonw3 nie widzę problemu. Napisałam, że na szybko narysowałam tę formatkę i oddałam ją do opinii. Fajnie, że się odezwaliście.
Czyli proponujecie, aby na formatce było:
- Właściciel: (tu bym proponowała obowiązkowy Nick z forum i opcjonalnie imię i/lub nazwisko)
- Model:
- Rok produkcji:
- Silnik:
- manual - automat (nie potrzebne skreślić

- MOC: (zapomniało mi się hhihihhi, sory

Wyposażenie: Body kit, int., ext. (zostaje tak jak jest?)
Od siebie: tu podajecie to chcielibyście mieć dopisane o swoim mustangu: Vmax, przyspieszenie (jeżeli znacie, nie wtrącam się), imię mustanga (np. Staszek jak u Kaś

SeaBiscuit, skoro się podjęłam zrobienia tych formatek, to problem zmieszczenia Twojej listy modyfikacji zostaw ma mojej głowie.
Mam nadzieję, że nie będziecie robić sobie jaj i wypisywać głupot, przez które narazicie się na śmiech na zlocie. Przecież ja tego nie będę weryfikować, więc nie biorę odpowiedzialności za treść. Jedynie za formę.
Możecie już wysyłać dane swoich mustangów na pw albo na mojego maila: polonis@sodigital.com
Pozdrawiam.
YA RLY!
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Dakota, a co masz na myśli w pozycji :"Body Kit" bo chyba u nas tylko "Operator" ma body kit
- Eleanor look. Odpuściłbym też opcję z wypisywaniem zmian wewnątrz - ale to moje zdanie, mi to się kojarzy z tym:
[yt][/yt]
A to zlot Legendy a nie tjuningowy
Co innego tuning mechaniczny! Zmiany w silniku, zawiasie itp.
Określił bym to raczej: Performance review, albo modyfikacje mechaniczne.
Wydaje mi się że brzmi profi.
W zabytkach bym zamiast tego dodał: Historia auta, albo przebieg renowacji, Fajnie by było jakby koledzy mieli fotki przed lub w trakcie remontu

[yt][/yt]
A to zlot Legendy a nie tjuningowy

Co innego tuning mechaniczny! Zmiany w silniku, zawiasie itp.
Określił bym to raczej: Performance review, albo modyfikacje mechaniczne.
Wydaje mi się że brzmi profi.
W zabytkach bym zamiast tego dodał: Historia auta, albo przebieg renowacji, Fajnie by było jakby koledzy mieli fotki przed lub w trakcie remontu

- Dakota
- Młodszy Forumowicz
Radziu? Nie wiem, z jakieś gry musiało mi zostać
A skoro nikt się nie czepiał (jak dotąd) to luuuuzzz
To co być proponował np. na pony package, saleen i coś-tam-coś-tam?
(Sorry, akurat się spieszę, bo wychodzę ...
)
Pozdro
A int. to miało być wyposażenie wnętrza, a nie zmiany. Czyli skóra, nie skóra itp. itd.

To co być proponował np. na pony package, saleen i coś-tam-coś-tam?
(Sorry, akurat się spieszę, bo wychodzę ...

Pozdro

A int. to miało być wyposażenie wnętrza, a nie zmiany. Czyli skóra, nie skóra itp. itd.
YA RLY!
- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Dakota, to może poprostu wyposażenie
O Pony package nie pomyślałem
Ale może w modelu wpsiujmy:
Każdy ma mustanga, więc w polu model, można wpisać Mustang lub Mustang GT, Lub Mustang Saleen, Mustang Convertible
W wyposażenie: Pony Package, klima itp
Oznaczenie modelu: S197, SN95 (pace lifting 99), inne ( nie znam pozostałych
)

O Pony package nie pomyślałem

Każdy ma mustanga, więc w polu model, można wpisać Mustang lub Mustang GT, Lub Mustang Saleen, Mustang Convertible
W wyposażenie: Pony Package, klima itp
Oznaczenie modelu: S197, SN95 (pace lifting 99), inne ( nie znam pozostałych

- pluzz
- Forumowicz
- Model: Coupe 289 V8
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: bialy
- Kontakt:
Kurde! Szkoda, ze mnie nie bedzie. Probowalem, wierzcie mi, mialem obcykane polaczenia, bilety, nawet z Pavulonem gadalem o wspolnej jezdzie ale po podliczeniu kosztow, uzaleznienia od innych (nie lubie
) braku dni wolnych z pracy wyszlo mi, ze sie nie obzdyla...
Ale wiecie co? Calkiem dobrze sie zlozylo bo pieniadze, ktore zaoszczedzilem wydalem na spelnienie swojego kolejnego marzenia (mustanga juz mam
)...
Zabieram ojca na koncert B.B.King'a w UK.

Ale wiecie co? Calkiem dobrze sie zlozylo bo pieniadze, ktore zaoszczedzilem wydalem na spelnienie swojego kolejnego marzenia (mustanga juz mam

Zabieram ojca na koncert B.B.King'a w UK.

-
- Forumowicz
- Model: Mustang GT Bullitt '08
- Silnik: V6 4.0
- Kolor: highland green
I tu się mylisz. W piątej generacji na przykład były silniki 88 KM i 105 KM - raczej 240kph z tego nie wyciśniesz... Ograniczniki prędkości też się pojawiły pewnie gdzieś ok siódmej albo ósmej generacji... Zresztą da się je usunąć. Warto też wspomnieć o zużyciu paliwa - większość pytań odnośnie mojego autka zadawanych mi przez gawiedź to: ile koni pod maską, ile kosztuje i nieśmiertelne "ile pali".... Ta informacja nie jest przecież dla nas (my i bez tego wiemy co to za autko), tylko dla ludzi, którzy pierwszy raz widzą Stanga z bliska.Radek pisze:Vmax ma każdy taką samąegonw3 pisze:Vmax, przyspieszenie...to byułby smiech - 180km/h
a przyspieszenia chyba nie ma nigdzie podawanego....
![]()
Nic - stare BMW są ładniejsze niż nowe. Ale mam coś przeciwko karkom...Radek pisze:A dlaczego akurat w starych BMW? Masz coś do starych BMW?egonw3 pisze:ale by karki w starych BMW

BTW: Dakota - fajnie to wymyśliłaś, ja tak tylko z przyzwyczajenia szukam dziury w całym...

- Radek
- Młodszy Forumowicz
- Kontakt:
Przyznaję się do błęduegonw3 pisze:I tu się mylisz. W piątej generacji na przykład były silniki 88 KM i 105 KM - raczej 240kph z tego nie wyciśniesz... Ograniczniki prędkości też się pojawiły pewnie gdzieś ok siódmej albo ósmej generacji... Zresztą da się je usunąć. Warto też wspomnieć o zużyciu paliwa - większość pytań odnośnie mojego autka zadawanych mi przez gawiedź to: ile koni pod maską, ile kosztuje i nieśmiertelne "ile pali".... Ta informacja nie jest przecież dla nas (my i bez tego wiemy co to za autko), tylko dla ludzi, którzy pierwszy raz widzą Stanga z bliska

- Dakota
- Młodszy Forumowicz
Spoko. Luz.egonw3 pisze: BTW: Dakota - fajnie to wymyśliłaś, ja tak tylko z przyzwyczajenia szukam dziury w całym...

Pomyślcie o tym jeszcze do piątku, potem wyślę wszystkim pw co i jak wpisywać. A szczegóły będę dogadywać indywidualnie (każdy mustang jest inny, prawda?).
pa.
YA RLY!