Dawno nic nie dodawałem, a coś tam się dzieje:
Robiłem research amortyzatorów i zastanawiałem się na ile amortyzatory z innych samochów są naprzemienne. Zrządzeniem losu w łapki mi wpadło regulowane zawieszeni KONI od (Uwaga!) BMW e36 

Specyfikacja, mocowania itp tylnych amortyzatorów niemal identyczne jak w SN95, różnice marginalne, a że zawieszenie regulowane powinno być ok. Jak będzie okazja to przymierzę 

Ponieważ zastanawiam się nad usunięciem mechanicznej pompy wspomagania (i tak coś buczy 

) wpadłem na koleiny iście szatański pomysł i będę próbował zamontować elektryczną pompę od saxo 

Najlepsze na koniec: ponieważ robi mi się małby bałagan w elektryce, a oryginalny komp "głupieje" od przeróbek do mustanga zamówiłem EMU EcuMaster 

.
Niestety nie mogę konika zabrać ze sobą problemem wciąż jest czas. W czwartek/piątek będę walczył z ponownym odpaleniem bo albo gdzieś przerwałem obwód albo zwyczajnie akumulator siadł 

. W sobotę lecimy ze skręcaniem i konik powinien być już jezdny 

. Wciąż na montaż czekają hamulce, sprężyny, zawias przód. O ile w zeszłym roku czasu było sporo, a na części czekałem to w tym robi mi się mały magazyn części do montażu, a czasu niestety brakuje