http://moto.pl/MotoPL/1,88389,9674937,C ... s__zl.html
To może i przyjdzie czas na koniki ?
Chevy Camaro w Polsce
- sobanek
- Forumowicz
- Model: GT 2007
- Silnik: V8 4.6
- Kolor: Black
Chevy Camaro w Polsce
...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..
-
- Forumowicz
- Silnik: V6 3.7
- Kolor: Sterling Grey
- Kontakt:
Re: Chevy Camaro w Polsce
fajne jest to camaro
miałem okazje oglądać v6 i v8 - ale szczerze mówiąc trochę sie zawiodłem - myślałem mimo wszystko, że w środku jest lepiej zrobione - no ale ok, wiem, że to nie jest najważniejsze. Fura jest super - ciekawe jak czy znajdzie się dużo wariatów
?

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Bart
-
- Forumowicz
- Model: shelby GT 2008
- Kolor: vista blue
...w tej chwili żeby popylać Musem musisz być naprawdę "wierzący", kreatywny, kombinujący-musisz czuć blusa, jak by był dostępny normalnie w sklepie kupowali by go goście którzy traktują auto jak AGD i dla których to że autoryzowany serwis jest pod nosem jest najważniejsze w tej całej wielkiej zabawie...więc ja wole mieć monopol na king sizesobanek pisze:http://moto.pl/MotoPL/1,88389,9674937,C ... s__zl.html
To może i przyjdzie czas na koniki ?

-
- Młodszy Forumowicz
- Model: GT 1968
- Silnik: inny V8
- Kolor: candyapple red
- Stajnia: Stajnia Pomorze
MONTWA pisze: ...w tej chwili żeby popylać Musem musisz być naprawdę "wierzący", kreatywny, kombinujący-musisz czuć blusa, jak by był dostępny normalnie w sklepie kupowali by go goście którzy traktują auto jak AGD i dla których to że autoryzowany serwis jest pod nosem jest najważniejsze w tej całej wielkiej zabawie...więc ja wole mieć monopol na king size
zgadzam sie z kolegą, to był jeden z powodów, dla ktorego zdecydowalem sie na mustanga.
pozdrawiam
- sobanek
- Forumowicz
- Model: GT 2007
- Kolor: Black
Jest jednak jedno za. Dostępność i ceny części, na początek oryginalnych (co może mniej interesujące) a potem pewnie przyszły by i mody.lookass pisze:MONTWA pisze: ...w tej chwili żeby popylać Musem musisz być naprawdę "wierzący", kreatywny, kombinujący-musisz czuć blusa, jak by był dostępny normalnie w sklepie kupowali by go goście którzy traktują auto jak AGD i dla których to że autoryzowany serwis jest pod nosem jest najważniejsze w tej całej wielkiej zabawie...więc ja wole mieć monopol na king size
zgadzam sie z kolegą, to był jeden z powodów, dla ktorego zdecydowalem sie na mustanga.
pozdrawiam
...Always remember you're unique, just like everyone else...