Chevy Camaro w Polsce

Co tam Panie w polityce ?

Moderatorzy: horse, horse

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sobanek
Forumowicz
Model: GT 2007
Silnik: V8 4.6
Kolor: Black

Chevy Camaro w Polsce

Post autor: sobanek » 2011-05-26, 22:16

http://moto.pl/MotoPL/1,88389,9674937,C ... s__zl.html

To może i przyjdzie czas na koniki ?

...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..

paytoplay
Forumowicz
Silnik: V6 3.7
Kolor: Sterling Grey
Kontakt:

Re: Chevy Camaro w Polsce

Post autor: paytoplay » 2011-05-26, 22:28

fajne jest to camaro :) miałem okazje oglądać v6 i v8 - ale szczerze mówiąc trochę sie zawiodłem - myślałem mimo wszystko, że w środku jest lepiej zrobione - no ale ok, wiem, że to nie jest najważniejsze. Fura jest super - ciekawe jak czy znajdzie się dużo wariatów :]?

Bart

MONTWA
Forumowicz
Model: shelby GT 2008
Kolor: vista blue

Post autor: MONTWA » 2011-05-26, 22:34

sobanek pisze:http://moto.pl/MotoPL/1,88389,9674937,C ... s__zl.html

To może i przyjdzie czas na koniki ?
...w tej chwili żeby popylać Musem musisz być naprawdę "wierzący", kreatywny, kombinujący-musisz czuć blusa, jak by był dostępny normalnie w sklepie kupowali by go goście którzy traktują auto jak AGD i dla których to że autoryzowany serwis jest pod nosem jest najważniejsze w tej całej wielkiej zabawie...więc ja wole mieć monopol na king size :cwaniak:

lookass
Młodszy Forumowicz
Model: GT 1968
Silnik: inny V8
Kolor: candyapple red
Stajnia: Stajnia Pomorze

Post autor: lookass » 2011-05-26, 22:48

MONTWA pisze: ...w tej chwili żeby popylać Musem musisz być naprawdę "wierzący", kreatywny, kombinujący-musisz czuć blusa, jak by był dostępny normalnie w sklepie kupowali by go goście którzy traktują auto jak AGD i dla których to że autoryzowany serwis jest pod nosem jest najważniejsze w tej całej wielkiej zabawie...więc ja wole mieć monopol na king size :cwaniak:

zgadzam sie z kolegą, to był jeden z powodów, dla ktorego zdecydowalem sie na mustanga.

pozdrawiam

Awatar użytkownika
sobanek
Forumowicz
Model: GT 2007
Kolor: Black

Post autor: sobanek » 2011-05-27, 18:42

lookass pisze:
MONTWA pisze: ...w tej chwili żeby popylać Musem musisz być naprawdę "wierzący", kreatywny, kombinujący-musisz czuć blusa, jak by był dostępny normalnie w sklepie kupowali by go goście którzy traktują auto jak AGD i dla których to że autoryzowany serwis jest pod nosem jest najważniejsze w tej całej wielkiej zabawie...więc ja wole mieć monopol na king size :cwaniak:

zgadzam sie z kolegą, to był jeden z powodów, dla ktorego zdecydowalem sie na mustanga.

pozdrawiam
Jest jednak jedno za. Dostępność i ceny części, na początek oryginalnych (co może mniej interesujące) a potem pewnie przyszły by i mody.

...Always remember you're unique, just like everyone else...
..>> sobanek.pl - blog pisany sprawnie inaczej <<..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko poza Mustangiem”