masz odpalanie w manualu? a mustang posiada jakis czujnik luzu? czy mozesz tez odpalic na biegu?;) ja tak mialem kiedys w moim crx(z 10lat nazad) i chcialem sie pobawic i z balkonu w klubie go odpalilem a zapomnialem ze zostawilem na dwojce;d;d auto wyrwalo do przodu i wbilo sie w sciane klubu;d;d ludzie sie zbiegli i byli b.zdziwieni ze nie ma kierowcy;d;d;d;) dobrze ze nikt pod ta sciana nie przechodzil;) bo to ze w mustangu trzeba nacisnac sprzeglo zeby odpalic to juz nie jest problem nie do ominiecia;) no ale czujnik luzu musi byc;)alfatech pisze: .......ja mam odpalanie z pilotaale jak to działa i co tam nagrzebane to nie wiem
![]()
Kolega który ma jeepa też ma to odpalanie i mówił mi że podobno jest tam gdzieś podpięty 3 kluczyk - czy to prawda nie wiem nie rozbierałem
[ Dodano: 2009-01-08, 11:56 ]
no ale daliscie kluczyk do reki temu facetowi,wiec mogl zrobic odcisk i zmeirzyc czestotliwosc immobilisera,wiec ja na waszym mijescu zalozylbym jakies dodatkowe dobre zabezpieczenia,albo ubezpieczyl AC,bo potem moze byc klopot..kaes pisze:no, ale na szczęście w końcu dorobiliśmy gdzie indziej, tam się już nie pojawimy.Pawellos pisze:
Wiesz, nie chce was straszyć i mam nadzieje że nie, ale może mu się udało dorobić kluczyk, tylko wam go nie dał, a auto oglądał żeby zobaczyć zabezpieczenia...
Ja osobiście bym nie spuszczał kluczyka z oka w trakcie dorabiania...