Mam przez tą wypowiedz rozumieć ,że skoro jestem z wykształcenia elektronikiem, z potrzeby spawaczem (zresztą podobnie jak ty:) to wg. twojej porady powinienem wypruć z konta paredziesiąt tysięcy i poprosić na tym forum np.Ciebie żebyś mi to zrobił???( Może dla tego,że masz zrobione dwie ramy a ja jako "świeży" w tym temacie ośmieliłem sobie zrobić jednąLecz zawsze uważałem, że jak ktoś zajmuję się na co dzień czymś innym niż renowacja to nie powinien się męczyć z tematem którego nie rozumie

Jeśli uważasz ,że po to stworzono to forum ,to ośmielę się mieć inne zdanie

Przepraszam wszystkich,że udało mi się złapać w kraju autko w znośnym stanie i rozsądnych pieniądzach!!!!! Choć szukałem też w stanachMasz banalny projekt do zrobienia

Na prawdę nie do końca rozumiem Twoje intencje, co złego i obraźliwego jest w moim wątku?
Może po prostu trzeba mi to wypunktować, na pewno będę na przyszłość uważał?
Radku jestem człowiekiem,który kocha krytykę (może zabrzmi to dziwnie) ,ale tak jest. Jak usłyszę że zrobiłem coś źle to stanę na głowie żeby było dobrze.
I na koniec pozwolę całkowicie nie zgodzić się z Twoim zdaniem z pierwszego cytatu.
Ludzie nie rodzą się z genotypem piekarza,artysty,malarza ,to droga życiowa na ten tor ich kieruje,zgodzę się jedynie,że ktoś może mieć do tego predyspozycje lub ich nie mieć.
Tak więc obiecuję,że jak tylko rozłożę ręce przy tym mustangu i stwierdzę że nie da rady,będziesz pierwszą osobą do której zwrócę się o pomoc.
Ale ze swojej strony będę namawiał Wszystkich na tym forum, żeby jeśli tylko mają zacięcie troszkę wiedzy i chęć aby mierzyli się sami z budową swoich wymarzonych projektów nie depcząc ich do "kwoty w PLN lub $" z jedną sugestią jak już się za to zbieracie zróbcie to jak najlepiej potraficie

P.S
Pozwalam sobie wrzucić fotę mojego projektu ,któremu 10lat temu wielu wróżyło koniec na Allegro w kategorii "nieskończone" . nie w celu reklamy tylko po to aby pokazać jak pomocny może być upór i krytyka. Wtedy mówiono mi nie dasz rady ,dziś mam egzemplarze sprzedane w RPA,USA i Europie.
I jak to teraz wygląda, przecież skoro jestem elektronikiem to nie powinienem się za to brać?