Ogólnopolski zlot z okazji 45 lecie - pogaduchy

Moderatorzy: celibad, Przemek64, horse, celibad, Przemek64, horse

kuczko
Forumowicz
Model: V6 2005
Silnik: V6 4.0
Kolor: Srebrny
Kontakt:

Post autor: kuczko » 2008-11-15, 15:53

Jest jeszcze kilka modeli z 99 itp, ale rzeczywiście takich starszych to na lekarstwo...
A co do ubiorów to ja ostatnio wyniosłem kilka pełnych toreb ze sklepu mustanga i mam się w co ubierać do konia :]. Chociaż rzeczywiście garniaki to fajny pomysł - niezłe zaskoczenie :). Jestem za.

Awatar użytkownika
Radek
Młodszy Forumowicz
Model: Brak
Silnik: inny V8
Kontakt:

Post autor: Radek » 2008-11-15, 16:12

Ok, to napiszę jeszcze raz. :) Znajomy z gazety motoryzacyjnej Classic Auto, odpisał mi że chętnie wpadną na taki zlot i jakoś pomogą (nie rozmawiałem o szczegółach, bo na razie nic nie wiemy... pewnie będzie ogłoszenie, o zlocie, potem reportaż itp) Natomiast jeżeli zlot ma być w klimacie country i frędzle to raczej nie chcą w to wchodzić.

Ja tam za garniakiem nie przepadam... no ale jak byłoby założenie to ok...

Wydaję mi się że:

Znam 3 konie z lat 99-04 (Humme, ja i Sławek)
Konie z lat 05-08 to nie problem
Konie przed 99 też są , nie problem (chyba)

Wcześniejesz... może być problem...

Był Mustang... czy będzie znowu? Kto wie... Ja, nie...

Awatar użytkownika
Deftronic
Stowarzyszenie MKP
Model: Shelby GT500
Silnik: V8 5.4
Kolor: Grabber Orange

Post autor: Deftronic » 2008-11-15, 16:26

Nieee... No Panowie :). Jak dla nas - żadnych garniturów czy "frędzli" (tzn. jak ktoś lubi i chce to spoko...jego sprawa). Aczkolwiek my z Magdą - No f...ig way! Jakby powiedzieli Beavis & Butthead :rotfl:

To ma się kojarzyć (zlot) z tą gadką z Vanishing Point (trochę zmieniona :) ):

"... the last american hero, dla którego szybkość znaczy wolność..."

czyli...

ostatni maniacy, dla których prawdziwy car - znaczy Mustang.
Mustang znaczy speed - szybkość znaczy wolność :rotfl:

aaa... speed = szybkość (a nie co innego :hyhy: :hyhy: )

:)

http://www.dinxproject.org" onclick="window.open(this.href);return false;

alfatech
Forumowicz
Model: 2005 DżiTi
Silnik: V8 4.6
Kolor: Czrny XTRMNTR
Kontakt:

Post autor: alfatech » 2008-11-15, 19:21

Frędzle są fajne :hyhy: .............. a gdyby tak frędzle przy gajerach :rotfl:
Zlot mustanga to zlot mustanga ,jakoś nie widzę innych aut przy okazji :niepewny:

Pozdrawiam
Tomek http://www.alfa-tech.com.pl/kontakt/

Awatar użytkownika
Pavulon_
Stowarzyszenie MKP
Model: 1965 Convertible
Kolor: Prairie Bronze
Stajnia: Stajnia Wielkopolska

Post autor: Pavulon_ » 2008-11-15, 19:40

nie przesadzajmy z tym dress code :D, każdy jak chce byle dresu nie było ;)

ok, zlot mustanga to zlot mustanga, to już ustalone. problem w tym że jak bedzie dwadzieścia pare aut to bedzie porządny spocik a nie 45 lecie powstania tak zacnego auta. Może wyolbrzymiam ale to tak jakby zrobić zlot garbusa na jakies lecie i przyjechałby same New Beetle :wstyd:

Awatar użytkownika
LIZZARD
Forumowicz
Model: DODGE MAGNUM
Kolor: Torch Red

Post autor: LIZZARD » 2008-11-15, 20:08

[quote:f6b1975d3a="Deftronic"]Nieee... No Panowie :). Jak dla nas - żadnych garniturów czy "frędzli" (tzn. jak ktoś lubi i chce to spoko...jego sprawa). Aczkolwiek my z Magdą - No f...ig way![/quote:f6b1975d3a]
Kurna, spróbujcie sobie przez chwilunię wyobrazić, że każdy jest w czarnym (który u każdego jest w domciu) gajerku, białej koszuli i krawacie w kolorze Mustanga ;), szykownie i tyle, zakładając, że będzie relacja filmowa, foty w gazetach to nasz wygląd, po pierwsze bedzie zaskakujący, po drugie budzący respekt, po trzecie świadczyć będzie o totalnym zintegrowaniu grupy, po piąte będzie świadczyć o wyjątkowości okazji z powodu której, tam będziemy i po szóste, nie tylko nasze autka będą obiektami szczególnego zainteresowania :rotfl:, wyobrażacie sobie to :cwaniak: Ale to tylko luźna propozycja :)
[quote:f6b1975d3a="Deftronic"] "... the last american hero, dla którego szybkość znaczy wolność..."[/quote:f6b1975d3a]
Aleś poleciał :oczami: wg Ciebie dewiza: szybkość=wolność=ubiór jest wyznacznikiem wolności?, bo wg mnie to umysł, charakter i podejście do życia ;) Ale idąc tokiem Twojego rozumowania, to mam następną propozycję: wszyscy przybywają nago :rotfl: :rotfl: :rotfl: i już bardziej wolnym być nie można :P

Jedyny alkohol jaki obecnie mogę spożywać to Piña colada...

Anonymous

Post autor: Anonymous » 2008-11-15, 20:17

:rotfl: ...zachowujecie się jak kobity...w jakiej kreacji... :rotfl: ...jakie buty...może coś na głowe... :rotfl: :rotfl: a poza tym myślę że po kawalerskim Celibada wszyscy będą wyglądać tak samo :rotfl: :rotfl:

Awatar użytkownika
Deftronic
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Deftronic » 2008-11-15, 20:43

[quote:c9e1aec173="LIZZARD"]
Kurna, spróbujcie sobie przez chwilunię wyobrazić, że każdy jest w czarnym (który u każdego jest w domciu) gajerku, białej koszuli i krawacie w kolorze Mustanga ;), szykownie i tyle, zakładając, że będzie relacja filmowa, foty w gazetach to nasz wygląd, po pierwsze bedzie zaskakujący, po drugie budzący respekt, po trzecie świadczyć będzie o totalnym zintegrowaniu grupy, po piąte będzie świadczyć o wyjątkowości okazji z powodu której, tam będziemy i po szóste, nie tylko nasze autka będą obiektami szczególnego zainteresowania :rotfl:, wyobrażacie sobie to :cwaniak: Ale to tylko luźna propozycja :) "[/quote:c9e1aec173]

No właśnie z tym mamy problem ;) - z wyobrażeniem sobie, że wszyscy w garniturach :)...
To my będziemy gdzieś boczkiem przemykać ;), bo nasze klimaty to bardziej Flower Power. Yes! :)

[quote:c9e1aec173="LIZZARD"]Aleś poleciał :oczami: wg Ciebie dewiza: szybkość=wolność=ubiór jest wyznacznikiem wolności?, bo wg mnie to umysł, charakter i podejście do życia ;) Ale idąc tokiem Twojego rozumowania, to mam następną propozycję: wszyscy przybywają nago :rotfl: :rotfl: :rotfl: i już bardziej wolnym być nie można :P[/quote:c9e1aec173]

No przeciech to był taki skrót myślowy :). He... Zgadzam się z Tobą - nam tego nie mów... Wiesz Easy Rider, Vanishing Point - lubimy te klimaty. Kilmaty w stylu gościa z filmu Transporter (gajerek itp. mniej). Dlatego uważam, że wbijanie wszystkich w strój oficjalny, to chyba na zlot Mercedesów czy czego tam (bez obrazy dla fanów tej marki :) ). Tutaj powinien być luz... Możemy z Magdą ubrać gogle, bo ostatnio byliśmy w Ace Cafe i tak dla śmiechu sprawiliśmy sobie :). Uważam, że każdy ubierze to co mu pasuje, ja tam nie muszę się pchać na pierwszy plan :). Jeansy rulez :).

Przy okazji pytanie do Oldtimera - czy faktycznie z Hertz w USA można pożyczyć Mustanga czy Challengera i przekulać się z jednego wybrzeża na drugie (dajmy na to w kapeluszu na głowie, he...)?

I link do nowej galerii z Silverstone :).

http://picasaweb.google.c...ne08MagdaJacek#" onclick="window.open(this.href);return false;

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
LIZZARD
Forumowicz

Post autor: LIZZARD » 2008-11-15, 21:21

[quote:3ffa50e6e5="Deftronic"]I link do nowej galerii z Silverstone :).
http://picasaweb.google.c...ne08MagdaJacek#" onclick="window.open(this.href);return false; [/quote:3ffa50e6e5]
Nie łotwiera się :zalamany:

Awatar użytkownika
Deftronic
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Deftronic » 2008-11-15, 22:13

Teraz musi :)

http://picasaweb.google.com/j.kapitkows ... MagdaJacek" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
LIZZARD
Forumowicz

Post autor: LIZZARD » 2008-11-16, 00:20

Kruca fux! Dobre! A najlepsze zdjęcie 9 z 202 :super:

Awatar użytkownika
Deftronic
Stowarzyszenie MKP

Post autor: Deftronic » 2008-11-16, 12:22

He, he... No trochę sobie jaja robiliśmy z tym kaskiem :). Widziałbyś moje tego typu zdjęcie (usunąłem :) ) w kasku, dopiero byś się kulał ze śmiechu :).

kuczko
Forumowicz
Model: V6 2005
Kolor: Srebrny
Kontakt:

Post autor: kuczko » 2008-11-20, 12:56

Przejrzałem tą ich stronkę. Nie powala jakością, ale za to sporo robią. Mnóstwo różnych zlotów wylistowanych, koszulki/czapeczki klubowe, Członków nie maja tak dużo, bo 77. Nas mogłoby być podobnie. W tej chwili mamy ponad 20 osób mocno aktywnych. Ze składek stowarzyszenia i ewentualnych dochodów (na stronie klubu można dać jakieś reklamy) można opłacać grafików, żeby nam uładniali stronkę. Może zrobimy sobie jakieś spotkanie gdzieś i pogadamy o stowarzyszeniu, stronce itp? Może 29/30 listopad? Jak dobrze pójdzie to można od razu się popodpisywać pod statusem i już coś będzie do przodu.

Awatar użytkownika
Dakota
Młodszy Forumowicz
Model: 1996
Kolor: zielony plamisty

Post autor: Dakota » 2008-11-24, 11:25

Na początek przydałaby się strona zlotu. W klubie jest jeden (może więcej) zdolny "grafik", który mógłby skleić taką we flashu (żeby było cool). Trzeba się uśmiechnąć... myślę o Kaesie... :)
Na starcie zawisłby sam teaser z pięknie wyeksponowanym logiem mustanga i informacją, że zlot ma się odbyć w danym terminie i miejscu. A z czasem dodawać kolejne szczegóły, logo zlotu, program, sponsorów + galerię zdjęć klubowych mustangów i co tam zechcecie. No a po zlocie recenzja, galeria, opinie, filmiki itd.. Tylko domenę trzeba wyczarować. Sensowną.
Całuski

YA RLY!

kaes
Forumowicz
Model: 2007
Kolor: czarny, chwilowo bez pasów
Kontakt:

Post autor: kaes » 2008-11-24, 11:29

hmm :D nie tyle grafikiem co bardziej "specem od flasha" :padam: . więc zaprojektowania się nie podejmuje, a poskładania + robota programistyczna as3 w miarę czasu spoko.

CS6 Progress bar
[||||||||||||||||||--------------------------------] 36%

Obrazek

Zablokowany

Wróć do „2009”