[quote:c9e1aec173="LIZZARD"]
Kurna, spróbujcie sobie przez chwilunię wyobrazić, że każdy jest w czarnym (który u każdego jest w domciu) gajerku, białej koszuli i krawacie w kolorze Mustanga

, szykownie i tyle, zakładając, że będzie relacja filmowa, foty w gazetach to nasz wygląd, po pierwsze bedzie zaskakujący, po drugie budzący respekt, po trzecie świadczyć będzie o totalnym zintegrowaniu grupy, po piąte będzie świadczyć o wyjątkowości okazji z powodu której, tam będziemy i po szóste, nie tylko nasze autka będą obiektami szczególnego zainteresowania

, wyobrażacie sobie to

Ale to tylko luźna propozycja

"[/quote:c9e1aec173]
No właśnie z tym mamy problem

- z wyobrażeniem sobie, że wszyscy w garniturach

...
To my będziemy gdzieś boczkiem przemykać

, bo nasze klimaty to bardziej Flower Power. Yes!
[quote:c9e1aec173="LIZZARD"]Aleś poleciał

wg Ciebie dewiza: szybkość=wolność=ubiór jest wyznacznikiem wolności?, bo wg mnie to umysł, charakter i podejście do życia

Ale idąc tokiem Twojego rozumowania, to mam następną propozycję: wszyscy przybywają nago

i już bardziej wolnym być nie można

[/quote:c9e1aec173]
No przeciech to był taki skrót myślowy

. He... Zgadzam się z Tobą - nam tego nie mów... Wiesz Easy Rider, Vanishing Point - lubimy te klimaty. Kilmaty w stylu gościa z filmu Transporter (gajerek itp. mniej). Dlatego uważam, że wbijanie wszystkich w strój oficjalny, to chyba na zlot Mercedesów czy czego tam (bez obrazy dla fanów tej marki

). Tutaj powinien być luz... Możemy z Magdą ubrać gogle, bo ostatnio byliśmy w Ace Cafe i tak dla śmiechu sprawiliśmy sobie

. Uważam, że każdy ubierze to co mu pasuje, ja tam nie muszę się pchać na pierwszy plan

. Jeansy rulez

.
Przy okazji pytanie do Oldtimera - czy faktycznie z Hertz w USA można pożyczyć Mustanga czy Challengera i przekulać się z jednego wybrzeża na drugie (dajmy na to w kapeluszu na głowie, he...)?
I link do nowej galerii z Silverstone

.
http://picasaweb.google.c...ne08MagdaJacek#" onclick="window.open(this.href);return false;
Pozdrawiam